Închide meniul

Un miliardar din România ar fi spus că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 7:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Un miliardar din România ar fi spus că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului

Instagram

Anamaria Prodan

  • Dezvăluiri despre relaţia Anamariei Prodan cu Reghecampf
  • Ce ar fi spus Gigi Becali

Conform celor de la Spynews, Gigi Becali ar fi afirmat într-un cadru restrâns că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi despărţiţi de mai multă vreme şi doar afacerile îi mai ţin împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public au mai apărut, de-a lungul timpului, informaţii conform cărora Aanamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar divorţa. Cei doi sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună un copil. 

Aceste informaţii vin în contextul în care Gigi Becali şi Anamaria Prodan s-au certat din cauza transferului lui Dennis Man la Parma. Deşi este agentul jucătorului, cel care s-a ocupat de transferu şi de negocieri este Giovanni Becali, vărul patronului FCSB. 

Reclamă

Anamaria Prodan a spus că nu va divorţa niciodată de Reghecampf

Deşi zvonurile privind separarea lor apar periodic, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se afişează în public ca o familie perfectă. De altfel, şi agentul de jucători a spus de curând că nu va divorţa niciodată de Reghecampf. 

"Niciodată nu voi divorţa de el şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic, îmi aduce mâncarea la pat. E pe cale de dispariţie un bărbat ca el. Nu îmi ţin soţul sub papuc. El este cel care cântă în casă. Se exteriorozează rar, dar are nişte ochi albaştri… când se uită fix la mine, eu îngheţ!", a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile