Închide meniul

Un miliardar din România ar fi spus că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 7:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Un miliardar din România ar fi spus că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului

Instagram

Anamaria Prodan

Conform celor de la Spynews, Gigi Becali ar fi afirmat într-un cadru restrâns că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi despărţiţi de mai multă vreme şi doar afacerile îi mai ţin împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spaţiul public au mai apărut, de-a lungul timpului, informaţii conform cărora Aanamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar divorţa. Cei doi sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună un copil. 

Aceste informaţii vin în contextul în care Gigi Becali şi Anamaria Prodan s-au certat din cauza transferului lui Dennis Man la Parma. Deşi este agentul jucătorului, cel care s-a ocupat de transferu şi de negocieri este Giovanni Becali, vărul patronului FCSB. 

Anamaria Prodan a spus că nu va divorţa niciodată de Reghecampf

Deşi zvonurile privind separarea lor apar periodic, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se afişează în public ca o familie perfectă. De altfel, şi agentul de jucători a spus de curând că nu va divorţa niciodată de Reghecampf. 

"Niciodată nu voi divorţa de el şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic, îmi aduce mâncarea la pat. E pe cale de dispariţie un bărbat ca el. Nu îmi ţin soţul sub papuc. El este cel care cântă în casă. Se exteriorozează rar, dar are nişte ochi albaştri… când se uită fix la mine, eu îngheţ!", a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și