Închide meniul

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal! Motivul pentru care jucătorii sunt nemulțumiți

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 12:23

Reclamă
Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal! Motivul pentru care jucătorii sunt nemulțumiți

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal!

Profimedia

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal! Internaţionalul francez Jules Kounde, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de programul competiţiilor, pe care jucătorii îl consideră supraîncărcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a reacţionat la comentariile lui Rodri, mijlocaşul lui Manchester City, dar și ale lui Carvajal, fundaș la Real Madrid, potrivit cărora ar fi posibilă o grevă a jucătorilor.

Un star de la Barcelona anunță o grevă în fotbal!

„Spunem asta de 3 sau 4 ani şi nimeni nu ne ascultă pe noi, jucătorii, care suntem principalii actori. Va veni un moment în care vom intra în grevă. Doar aşa vom fi auziţi”, a spus Kounde, notează news.ro.

Competiţii precum Liga Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor şi-au schimbat formatul, ceea ce poate face ca jucătorii care participă la aceste competiţii să joace mai mult de şaizeci de meciuri într-un sezon.

„Vedem din ce în ce mai multe accidentări din cauza lipsei de odihnă”, spune Koundé, care crede că un sindicat al jucătorilor ar putea contribui la «un mesaj mai puternic».

Reclamă
Reclamă

Kounde va juca pentru FC Barcelona joi seară, în Liga Campionilor, contra echipei AS Monaco.

Lovitură uriașă pentru Barcelona!

Lovitură uriașă pentru Barcelona! Mijlocaşul ofensiv al echipei catalane, Dani Olmo, care a ieşit accidentat duminică în derby-ul cu Girona (4-1), suferă de o leziune musculară la coapsa dreaptă, care îl va ţine departe de teren cel puţin patru săptămâni, a anunţat, luni, clubul blaugrana.

„Dani Olmo suferă de o leziune la bicepsul femural al coapsei drepte. Durata absenţei sale va fi între 4 şi 5 săptămâni”, a scris clubul catalan într-un scurt comunicat.

Reclamă

Mijlocaşul spaniol va rata astfel următoarele meciuri ale Barcelonei, inclusiv primele două runde ale Ligii Campionilor, cu AS Monaco joi şi Young Boys Berna pe 1 octombrie, şi următoarea fereastră internaţională de la jumătatea lunii octombrie, notează news.ro.

Marcând pentru a treia oară în trei meciuri cu Girona duminică, campionul european cu La Roja, sosit în această vară de la RB Leipzig, a părăsit terenul cu o grimasă pe faţă în minutul 61, fiind înlocuit de Eric Garcia.

Absenţa sa este o nouă lovitură pentru antrenorul german Hansi Flick, care este deja lipsit de Frenkie De Jong, Gavi, Fermin Lopez şi Andreas Christensen.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și