Închide meniul
VIDEO

Un turist de 31 de ani a murit după ce a sărit de pe o stâncă. Imagini şocante filmate chiar de soţia lui, în Mallorca!

Reclamă

Publicat: 14 mai 2022, 16:35

Un turist de 31 de ani a murit după ce a sărit de pe o stâncă. Imagini şocante filmate chiar de soţia lui, în Mallorca!

Mourad Lambrabatte a murit în timp ce era în concediu

Mourad Lambrabatte a sărit de pe o stâncă / Colaj Youtube

Tragedie fără margini în Mallorca, la Santa Ponsa. Un bărbat de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat pe o stâncă de aproximativ 30 de metri. A încercat o cascadorie care i-a fost fatală. Totul a fost filmat chiar de soţia sa, care era însoţită şi de copilul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au aflat că victima este chiar fostul fostul fotbalist Mourad Lambrabatte, care se afla în concediu. Imediat după ce a sărit, acesta a ţipat, dar era deja prea târziu pentru a mai putea scăpa cu viaţă.

Mourad Lambrabatte a murit în timp ce era în concediu

Soţia lui Mourad se aude strigând: „O, Doamne!„. Imaginile şocante, cu momentul impactului, au fost făcute publice.

Poliţiştii încă nu au reuşit să o interogheze pe soţia lui Mourad Lambrabatte, care încă este în stare de şoc. Sursa citată anterior a dezvăluit că, în urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că fostul fotbalist „s-a înecat în timp ce era în stare de semiconştienţă, după ce a lovit apa”. Nu a decedat în urma impactului cu stâncile, cum s-a crezut iniţial.

Fostul club al lui Mourad, SBV Vitesse, a transmis un mesaj de condoleanţe când a aflat vestea teribilă.

Reclamă

Vitesse a primit vestea tristă că Mourad Lamrabatte a decedat. Fostul atacant al lui Jong Vitesse tocmai împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere„, se anunţă în comunicatul olandezilor.

Mourad a evoluat cu numele Besselink, până să îl schimbe în Lambrabatte. Veste decesului său a venit chiar în momentul în care cei de la Vitesse sărbătoreau 130 de ani de la înfiinţarea clubului. Galben-negrii sunt pe locul 6 în Eredivisie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și