Închide meniul

Unde a ajuns să locuiască Sergiu, tânărul care şi-a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu unor interlopi. S-a întors în ghetou într-o casă netencuită, fără gaze, curent electric şi toaletă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 6:59

Unde a ajuns să locuiască Sergiu, tânărul care şi-a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu unor interlopi. S-a întors în ghetou într-o casă netencuită, fără gaze, curent electric şi toaletă

Facebook Cătălin Moroşanu

Sergiu Ciobotaru a fost ajutat de Cătălin Moroşanu

  • Dergiu Ciobotariu şi-a vândut casa primită de la Moroşanu
  • Tânărul s-a întors în ghetou

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi să îşi vadă soţia a renunţat la casa cumpărată din donaţiile de la Cătălin Moroşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la BZI, Sergiu Ciobotariu şi-a cedat casa unor interlopi. Tânărul călăreţ din Iaşi s-a întors în locul unde locuia înainte să primească locuinţa nouă. Se pare că Sergiu s-a mutat cu familia într-o căsuţă pe care a construit-o pentru un frate de-al său.

Casa este netencuită, acoperișul nu este terminat și nu are apă, lumină sau gaz. Mai mult, în faţa porţii, Sergiu are parcat un bolid de lux, pe care l-a cumpărat cu banii luaţi de pe casa primită de la Moroşanu. 

Reclamă

"L-am mai văzut pe aici. Nu știu ce face, cred că tot cu căratul se ocupă. A fost o vreme când veneau pe aici mașini faine. Nu știu”, a spus un vecin de-al lui Sergiu.

Sergiu Ciobotariu și-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu

"Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a spus un vecin.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Sergiu ar fi vândut casa unor interlopi. El ar fi avut un comportament schimbat şi înainte să se mute.

"A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a povestit un localnic.

Anul trecut, Cătălin Moroşanu a fost impresionat de povestea tânărului pe care l-a văzut mergând călare pe un cal la maternitate după ce soţia sa a născut. Sute de oameni au donat bani pentru a-l ajuta, prin intermediul celebrului luptător.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere
Extra • 21 sept., 17:36
FOTO
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui
Diverse • 7 aug., 18:40
FOTO
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Extra • 3 aug., 14:31
FOTO
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Diverse • 23 iul., 16:43
FOTO
Dezastrul provocat de „călăreţul” Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a scos din mahala şi i-a oferit o casă nouă
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 21 iul., 19:01
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”