Închide meniul
Foto

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere. Destinaţie total neaşteptată: „Am primit invitaţie!”

Reclamă

Publicat: 1 septembrie 2022, 9:11

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere. Destinaţie total neaşteptată: „Am primit invitaţie!”

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere

George Simion şi viitoarea soţie, Ilinca / Instagram georgesimion.oficial

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Simion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După nunta de la Măciuca, acolo unde Gigi Becali a trimis două tone de brânză, George Simion va pleca cu Ilinca, soţia sa, în luna de miere. Acesta a dezvăluit că va merge la Săpânţa.

Unde poate să îşi ducă George Simion soţia în luna de miere

Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat George Simion pentru click.ro.

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu, a fost făcut public. Patronul lui FCSB nu a participat la nunta din comuna Măciuca, dar a ţinut să îi felicite pe cei doi miri.

Latifundiarul Pipera le-a făcut un cadou de nuntă uriaş. Le-a trimis două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să îşi procure berbecuţii care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Reclamă

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Ce a putut face George Simion cu tonele de alimente rămase după nuntă

George Simion a dezvăluit ce a făcut cu tonele de alimente rămase după nunta de sâmbătă. Tonele de brânză, cartofi, ceapă sau morcovi vor ajunge la centre ce copii şi la azile de bătrâni.

„Suntem într-un tir frigorific unde avem mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă. Ne-a mai rămas ceapă, morcovi, cartofi, mai avem jumătate de tonă de cartofi. Mai avem mici, carne de pui, muştar şi multe alte alimente.

Mâine dimineaţă, le ducem pe toate la centre de copii şi azile de bătrâni, din Vâlcea şi din judeţele limitrofe. Avem voluntari pregătiţi. Uite, avem şi brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. Vor ajunge acolo unde le e locul, la români”, a spus Simion, într-un clip postat pe pagina de Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și