Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Giani Kiriţă a luat o decizie radicală care îi poate schimba viaţa. Roxana este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 9:21

Reclamă
Unica fiică a lui Giani Kiriţă a luat o decizie radicală care îi poate schimba viaţa. Roxana este de o frumuseţe uimitoare

Unica fiică a lui Giani Kiriţă a luat o decizie radicală care îi poate schimba viaţa

Colaj Instagram

Unica fiică a lui Giani Kiriţă a luat o decizie radicală. Roxana a decis să pună în plan secund activitatea de influencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Kiriţă este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Unica fiică a lui Giani Kiriţă este urmărită de peste 70 de mii de oameni pe Instagram şi este unul ditnre cei mai apreciaţi influenceri din România. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI GIANI KIRIŢĂ ÎN GALERIA FOTO)

Unica fiică a lui Giani Kiriţă a luat o decizie radicală care îi poate schimba viaţa

De curând, însă, Roxana Kiriţă a îneput să se axeze mai mult pe jobul din viaţa reală. După ce a fost angajată la un salon de înfrumuseţare, Roxana Kiriţă s.a angajat recepţionistă la o sală de fitness, scrie prosport.ro.

Acesta poate fi un pas intermediar către o carieră de antreprenor. De altfel, Giani Kiriţă a dezvăluit că îi va deschide o afacere fiicei sale după ce aceasta va căpăta mai multă experienţă.

„Roxana se ocupă cu make-up-ul, Marco e cu Bac-ul. Deocamdată vreau ca fata mea să prindă experiență și apoi o să-i deschid o afacere. O încurajez întâi să învețe, să facă meseria cum trebuie, să nu se arunce cu capul înainte.

Reclamă
Reclamă 4

Fiul meu e la liceu, așteptăm să dea Bac-ul, cu fotbalul a terminat-o, pentru că nu a avut caracterul meu și îndârjirea să ajungă fotbalist, asta-i viața”, spunea Giani Kiriţă în urmă cu 2 ani.

Roxana Kiriţă are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. Când se afla în România, fata îşi petrecea foarte mult timp alături de tatăl său. Roxana mai are un frate, pe Marco. Cei doi sunt copiii fostului internaţional român cu Dana Milu.

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Reclamă

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea în 2019 fiica lui Giani Kiriţă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și