Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare! A impresionat-o chiar şi pe mama ei: „Clasă!”

Publicat: 18 septembrie 2023, 15:18

Reclamă
Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare! A impresionat-o chiar şi pe mama ei: „Clasă!”

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare

Ioana şi Ion Ţiriac/ Colaj Instagram, Profimedia

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a avut o nouă apariţie răvăşitoare pe reţelele de socializare. Ioana a postat o fotografie cu care a surprins-o şi pe mama ei, Sophie Ayad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este singura fiică pe care o are Ion Ţiriac. Mama ei este jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, cea care i-a mai dăruit un fiu milionarului român.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare

Ioana Ţiriac a postat o imagine pe contul ei de Instagram. Fiica lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o oglindă, purtând un body şi o geacă de piele, fiind accesorizată de diferite bijuterii. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Apariţia Ioanei a încânta-o şi pe Sophie Ayad. Mama tinerei i-a lăsat chiar şi un comentariu la fotografie: „Un strop de clasă”.

La ultima fotografie pe care a postat-o, Ioana Ţiriac a strâns peste 1000 de like-uri şi a fost asaltată cu complimente în secţiunea de comentarii.

Reclamă

Eşti deosebit de frumoasă”, „Superbă” şi „Stilată” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ioana, de la fanii ei.

Ioana Ţiriac locuieşte în prezent în Statele Unite ale Americii, acolo unde a absolvit şi Facultatea de Economie din Miami. Tânăra în vârstă de 26 de ani s-a mutat peste Ocean, după ce a terminat liceul în Bucureşti.

Sophie Ayad profită de orice ocazie pentru a-şi declara iubirea necondiţionată faţă de fiica ei. „Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost un mesaj scris de jurnalista cu origini egiptene, la o fotografie postată de fiica ei, în urmă cu o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, şi au format un cuplu timp de nouă ani. Din relaţia celor doi s-au născut Ioana şi Karim. Milionarul român mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Dezvăluiri spectaculoase despre unica fiică a lui Ion Țiriac

Au apărut noi dezvăluiri despre unica fiică a lui Ion Țiriac. Ioana Natalia Țiriac are 26 de ani și este moștenitoarea imperiului financiar al fostului jucător de tenis, cel care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Ioana Țiriac locuiește în Statele Unite și a postat, recent, mai multe imagini spectaculoase pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 30.000 de urmăritori. Fanii au reacționat imediat și au asaltat-o cu mesaje în care au felicitat-o pentru cât este de frumoasă.

„O superbă domnișoară„, „Ești frumușică foc„, „Frumoasă femeie” au fost printre comentariile primite. Unul dintre urmăritorii ei, care a dat de înțeles că o cunoaște personal, a venit cu dezvăluiri.

Arăți fabulos, dar lumea nu știe cât de deșteaptă ești!„, i-a scris Gianfranco. Ioana i-a răspuns imediat cu trei emoji.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și