Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, copleşită de emoţii. Ioana a mulţumit Divinităţii şi a stârnit zeci de reacţii

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2023, 12:17

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, copleşită de emoţii. Ioana a mulţumit Divinităţii şi a stârnit zeci de reacţii

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, copleşită de emoţii

Ioana Natalia Ţiriac şi-a surprins fanii / Instagram

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a fost copleşită de emoţii. Tânăra în vârstă de 26 de ani a transmis un mesaj special şi a mulţumit Divinităţii într-o postare de pe reţelele sociale. Reacţiile fanilor ei nu au întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este stabilită de o lungă perioadă de timp în Statele Unite, alături de mama ei, jurnalista Sophie Ayad. Cea care va moşteni imperiul financiar construit de Ion Ţiriac a absolvit una dintre cele mai importante facultăţi din Miami şi se ocupă de afaceri.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a fost copleşită de emoţii

În ultima postare de pe contul ei de Instagram, Ioana Ţiriac a părut a fi extrem de emoţionată. S-a fotografiat la răsărit, la malul oceanului.

Îți mulțumesc, Doamne, pentru toate binecuvântările„, a fost mesajul care a însoţit postarea. A adunat sute de aprecieri şi zeci de comentarii.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

După ce a terminat Facultatea de Economie din Miami, Ioana şi-a descoperit o nouă pasiune. Aceasta a început să călătorească în toată lumea, iar imaginile postate pe reţelele de socilizare fac deliciul fanilor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ioana este atrasă şi de maşinile de lux. De fiecare dată când ajunge în România nu ratează ocazia de a vizita colecţia fabuloasă a tatălui său, care include peste 200 de exponate de epocă!

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român. Averea lui Ion Ţiriac este estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Acesta a cunoscut-o pe mama Ioanei, Sophie Ayad, în 1994, La Munchen. Au format un cuplu timp de nouă ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Din relaţia celor doi s-au născut Ioana şi Karim. Milionarul român mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac anunţă investiţii uriaşe în România

Fostul mare jucător de tenis este gata să achite sume uriaşe de bani pentru a ajuta sportul din ţara noastră. Aşteaptă să primească aprobarea pentru a construi stadionul de 30 de milioane de euro pe care l-a promis.

Miliardarul a adus în Bucureşti un turneul internaţional de tenis ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro. Acesta este organizat de Fundaţia Ţiriac şi se va desfăşura în perioada 15 – 21 aprilie 2024. Cel mai bogat român nu mai aşteaptă să se deschidă porţile la Arenele BNR şi va construi din fonduri proprii un stadion de tenis.

Ţiriac mai are programate şi alte investiţii de zeci de milioane de euro. Anunţă că se va ţine de promisiuni şi că a primit sprijin şi de la prim-ministrul României.

Turneul ATP de anul viitor începe să fie la Bucureşti. Aici încep să construiesc cât pot de repede, cât de repede îmi dau aprobarea, stadionul… pentru că nu avem unde să jucăm. Plus academia, plus sala lui Nadia, plus piscina lui Potec şi aşa mai departe. Adică ce am promis, eu aici fac!

Şi, deocamdata, nu sunt politician, nu mă interesează ce partide sunt, am găsit înţelegere la prim-ministru. Am găsit-o, domnule, dacă poţi să crezi, şi ne-a lăsat o treabă senzaţională. Legea pe care am făcut-o eu pe vremea domnului Ponta sau înainte, cea cu 20% din impozite să poţi să îi dai pentru sport, pentru învăţământ, pentru spitale şi aşa mai departe. A rămas! Adică asta a fost o treabă senzaţională că am putut să ne luptăm pentru ea. A rămas legea aia, e bună, haideţi să vedem ce facem mai departe cu infrastructura„, a declarat Ion Ţiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și