Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o ipostază rară! Cum a apărut Ioana în vacanţa din Namibia

Publicat: 10 mai 2024, 11:49

Reclamă
Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o ipostază rară! Cum a apărut Ioana în vacanţa din Namibia

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o ipostază rară

Ioana Ţiriac, fiica lui Ion Ţiriac/ Instagram

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o ipostază rară. Ioana este în vacanţă în Namibia, la conacul de 5,5 milioane de euro al tatălui său, unde s-a afişat aşa cum fanii săi nu o văd prea des.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este fiica pe care Ion Ţiriac o are din relaţia cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Fiica miliardarului român are 26 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o ipostază rară

Ioana Ţiriac şi-a petrecut Paştele într-o destinaţie exotică. Concret, aceasta a mers în Namibia, acolo unde tatăl său deţine un domeniu care l-a costat o avere.

Frumoasa fiică a lui Ion Ţiriac nu a mers singură, ci a fost însoţită de fratele său, Alexandru Ion Ţiriac, şi de unul dintre băieţii acestuia, Alexander Ţiriac.

Ioana s-a fotografiat şi într-o ipostază rară. Aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, fotografie în care purta o rochie lungă, de culoare violet, cu inserţii specific orientale. Ţinuta a fost una surprinzătoare, dat fiind faptul că fiica lui Ion Ţiriac postează des fotografii de la plajă, fiind îmbrăcată în costum de baie sau ţinute extrem de mulate.

Reclamă

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac și are peste 32.000 de urmăritori pe rețelele sociale. A studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac a împlinit pe 9 mai vârsta de 85 de ani. Miliardarul şi-a pus totul în ordine. În urmă cu ceva vreme, el anunţa cum va fi împărţită averea lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

„Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și