Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România. „Bijuteria” de milioane cu care a fost cucerită definitiv Ioana Natalia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2022, 14:09

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România. „Bijuteria” de milioane cu care a fost cucerită definitiv Ioana Natalia

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România. Cu ce "bijuterie" se mândreşte

Colaj Ion Ţiriac şi Ioana Ţiriac / Hepta, Instagram Ioana Ţiriac

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România după ce a absolvit Universitatea din Miami. La scurt timp după ce a ajuns în Bucureşti, tânăra de 24 de ani s-a dus să vadă colecţia de maşini deţinută de tatăl său. O „bijuterie” de milioane, de la Ţiriac Collection, pare să o fi cucerit definitiv pe Ioana Natalia Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea care va moşteni imperiul financiar construit de fostul mare jucător de tenis a făcut o poză cu un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (2009). Este cea mai scumpă maşină care se află în posesia miliardarului român.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România. Imagine cu „bijuteria” de milioane a familiei

Au fost fabricate numai 75 de modele, toate produse în 2009. Exemplarul aflat în posesia familiei Ţiriac are numai 390 de kilometri la bord şi este ultimul exemplar din serie. Atinge o viteză maximă de 350 de km/h şi are nevoie de numai 3.5 secunde pentru a ajunge la 100 de km/h.

Ioana Natalia Ţiriac
Ioana Natalia Ţiriac, imagine cu un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

Ion Ţiriac a achiziţionat exemplarul cu numărul 37, ediţia SLR Stirling Moss fiind disponibilă numai clienţilor care aveau deja un model SLR. Cei mai loiali clienţi au achitat între 750.000 şi un milion de euro. Totuşi, preţul la care se vinde acum Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss poate fi chiar şi de trei ori mai mare.

Colecţie de senzaţie a lui Ion Ţiriac

Potrivit motortrend.com, s-a scos la vânzare un exemplar cu 8.400 de kilometri la bord şi s-a esimat că la licitaţie se va ajunge la o sumă cuprinsă între 1.85 şi 2.2 milioane de euro. Pe singurul model ajuns la un dealer auto, în ultimii ani, s-a fixat un preţ de 3 milioane de dolari.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Tiriac Collection (@tiriaccollection)

Ioana Natalia este pasionată a bolizilor de lux şi vizitează colecţia tatălui său de fiecare dată când ajunge în ţară. Ea va fi moştenitoarea imperiului financiar construit de cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român. În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune. Fostul jucător de tenis mai are un copil, pe Ion Ion Ţiriac.

Ioana Ţiriac, cadou de 350.000 de euro. Bolidul primit de Crăciun

Ioana a primit, la finalul anului trecut, un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Ion Ion Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și