Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Leonard Doroftei, schimbare radicală. Vanessa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 octombrie 2023, 12:19

Reclamă
Unica fiică a lui Leonard Doroftei, schimbare radicală. Vanessa întoarce toate privirile

Unica fiică a lui Leonard Doroftei, schimbare radicală. Vanessa întoarce toate privirile

Colaj Instagram - Hepta

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a făcut o schimbare radicală de look. Frumoasa Vanessa şi-a schimbat coafura şi a apelat la un machiaj noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa este singura fiică a lui Leonard Doroftei. Tânăra, care a împlinit de curând 20 de ani, este de o frumuseţe uimitoare. Vanessa este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi întoarce toate privirile.

Unica fiică a lui Leonard Doroftei, schimbare radicală

Vanessa Doroftei este singura fiica a fostului campion mondial de box şi este de o frumuseţe uimitoare. Mai mult, Vanessa a luat o decizie radicală şi a făcut o schimbare de look. Cu o coafură nouă, Vanessa Doroftei a apelat şi la un machiaj nou. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa

Leonard Doroftei i-a transmis un mesaj emoţionant de ziua sa. „La mulți ani, Vanessa! Te iubim” , a fost mesajul emoţionant pe care Leonard Doroftei l-a transmis fiicei sale. Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic. Ea a suferit o „transformare” uluitoare şi atrage toate privirile în Canada.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„, spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Reclamă

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și