Închide meniul
Foto

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, apariție spectaculoasă în fața bradului de Crăciun. Cât de frumoasă este Ioana Țiriac

Publicat: 14 decembrie 2023, 11:50

Reclamă
Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, apariție spectaculoasă în fața bradului de Crăciun. Cât de frumoasă este Ioana Țiriac

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, apariție spectaculoasă în fața bradului de Crăciun

Ioana Ţiriac este fiica lui Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, Ioana Țiriac, a avut o apariție spectaculoasă în fața bradului de Crăciun. Tânăra în vârstă de 26 de ani continuă să își încânte cei peste 31.000 de urmăritori pe care îi are pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu două săptămâni, Ioana a fost prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. A întors toate privirile în loja oficială. Moștenitoarea imperiului financiar uriaș creat de Ion Țiriac continuă să se bucure de viața de lux pe care o trăiește.

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, fotografie spectaculoasă în fața bradului de Crăciun

Ioana Țiriac trăiește în Statele Unite alături de mama ei, jurnalista Sophie Ayad. A intrat deja în „febra sărbătorilor” și s-a fotografiat în fața bradului de Crăciun.

Îmbrăcată în roz, fiica fostului mare jucător de tenis a postat pe Insta Story imaginea lângă bradul uriaș.

Ioana și-a schimbat și poza de profil. Apare îmbrăcată sumar și și-a dat fanii peste cap. Românca este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Ioana este unul dintre cei trei copii ai celui mai bogat român. Mama ei este jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, care a fost 9 ani într-o relație cu Ion Țiriac.

Ioana Ţiriac a terminat liceul în București, iar în acest an a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român. Averea lui Ion Ţiriac este estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Acesta a cunoscut-o pe mama Ioanei, Sophie Ayad, în 1994, La Munchen. Au format un cuplu timp de nouă ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Din relaţia celor doi s-au născut Ioana şi Karim. Milionarul român mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac

O imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac a fost postată chiar de mama acestuia, Sophie Ayad, chiar de ziua acestuia. Karim Mihai, cel mai mic dintre cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac, a împlinit 27 de ani.

Karim Mihai este al doilea băiat al miliardarului român, după Ion Ion Ţiriac, pe care îl are din urma relaţiei cu Mikette von Issenberg.

La mulţi ani pentru împlinirea vârstei de 27 de ani, pentru primul meu copil şi superstar, Karim. Te iubim până la lună şi înapoi. 2 decembrie 1996„, e mesajul postat pe Instagram de Sophie Ayad, alături de o poză din copilăria lui Karim.

Karim vorbeşte fluent limba română, asta după ce a avut o bonă din ţara noastră. Conform playtech.ro, moştenitorul miliardarului a absolvit Deerfield Academy, din Massachusetts, una dintre cele mai prestigioase din lume, care aduna elevi din 37 de ţări.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și