Închide meniul
Foto

„Minunată!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac i-a uluit pe şeici. Cum s-a afişat Ioana în „raiul miliardarilor”

Publicat: 26 noiembrie 2023, 18:31

Reclamă
„Minunată!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac i-a uluit pe şeici. Cum s-a afişat Ioana în „raiul miliardarilor”

Unica fiică a lui Ion Ţiriac i-a uluit pe şeici

Ioana Natalia Ţiriac şi Ion Ţiriac / Colaj Profimediaimages

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a avut o nouă apariţie răvăşitoare, cu care i-a uluit pe şeici. Ioana Natalia are 26 de ani şi tocmai s-a afişat în „raiul miliardarilor”. A fost prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. A întors toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac are pasiuni comune cu tatăl ei. Este fascinată de viteză şi de maşinile de milioane de euro. Tânăra care va moşteni averea uriaşă a fostului jucător de tenis nu putea rata ultima etapă a Campionatului Mondial de F1.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac i-a uluit pe şeici

Ioana a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini în care le-a arătat fanilor ei ce ţinută a purtat la cursa câştigată de Max Verstappen (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Ieşire de weekend„, a transmis fiica lui Ion Ţiriac.

Urmăritorii ei au reacţionat imediat. „Minunată!„, „Atât de frumoasă„, „Arăţi senzaţional„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Habibi, hai înapoi la Dubai„, i-a scris şi Ileana Lazariuc, fosta soţie a lui Alexandru Ion Ţiriac.

Reclamă

Pe Insta Story, Ioana Natalia a postat mai multe imagini de la startul cursei. A stat într-o lojă şi s-a bucurat la maximum de spectacol.

Ioana este unul dintre cei trei copii ai celui mai bogat român. Mama ei este jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, care a fost 9 ani într-o relație cu Ion Țiriac.

Ioana Ţiriac a terminat liceul în București, iar în acest an a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana este feblețea mamei ei, cea care este marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie Ayad a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris, luna trecută, de Sophie Ayad.

Max Verstappen, victorios şi la Abu Dhabi

Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul Yas Marina, intrând în posesia titlului mondial pe care şi-l asigurase însă de la Marele Premiu al Qatarului.

La Abu Dhabi, olandezul, care a plecat din pole position, a fost urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi de britanicul George Russell (Mercedes).

Verstappen a dominat sezonul de F1, impunându-se în 19 curse din cele 22, el obţinând astfel cel de-al treilea titlu consecutiv. La constructori a triumfat în acest sezon Red Bull, anunţă news.ro.

„19 victorii, nu-i aşa că este incredibil? M-am emoționat foarte tare pe final, pentru că știam că este ultimul tur pe care îl voi petrece în această mașină incredibilă. Am fost surprins de emoţiile trăite.

Le mulțumesc mult tuturor celor din echipă. Mereu am spus că scopul meu este să devin mai bun de la an la an dar, să fim sinceri, nu știu cum voi putea reuşi acest lucru în următorul sezon”, a declarat Verstappen după cursa de la Abu Dhabi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și