Închide meniul

Unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume a murit de COVID-19!

Florian Ceafalău Publicat: 13 mai 2020, 5:02

Reclamă
Unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume a murit de COVID-19!

Fotografiando Mexico

Moisés Escamilla “El Gordo May”

Moisés Escamilla “El Gordo May” era unul dintre liderii cartelului Los Zetas, unul dintre cele mai brutale grupuri de traficanți de droguri din Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru era exemplificat cel mai bine de liderul său, Moises, care tocmai ce fusese încarcerat pentru că a decapitat 12 persoane dintr-o grupare rivală.

Acesta a avut însă ghinion. Ce nu au reușit rivalii pe stradă, a reușit Corona în pușcărie. Bărbatul de 45 de ani a fost răpus de virus deși nu suferea de alte boli, singurul lucru ce i-a agravat situația fiind kilogramele în plus, acesta fiind supranumit și Grasul.

Traficantul a fost internat pe 6 mai în spitalul închisorii cu probleme respiratorii și a murit două zile mai târziu. În penitenciarul din Jalisco, Mexic, sunt peste 70 de cazuri de Corona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și