Închide meniul
Foto

„Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” Răspunsul surpriză dat de Valentina Pelinel: „Ne-am făcut treaba!”

Publicat: 25 decembrie 2023, 13:51

Reclamă
„Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” Răspunsul surpriză dat de Valentina Pelinel: „Ne-am făcut treaba!”

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model

Cristi Borcea, ipostaze tandre cu Valentina Pelinel / Instagram

„Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” este întrebarea la care Valentina Pelinel a oferit imediat răspunsul. Fostul model a dezvăluit că nu se gândea vreodată că la 43 de ani va avea trei copii alături de Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii, un fiu pe nume Milan, și gemenele Indira și Rania.

„Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” Răspunsul surpriză dat de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit că nu se pune problema ca în 2024 să rămână din nou însărcinată. Aceasta susține că pe lângă cei trei copii pe care îi are alături de soțul ei, din familia Borcea mai fac parte și alți șase, cei pe care Cristi Borcea îi are din relațiile precedente.

De asemenea, Valentina Pelinel a mai dezvăluit că toți cei nouă copii ai lui Cristi Borcea au o relație excelentă, fiind cu toții o mare familie.

Avem împreună 3 copii sănătoși, frumoși și cuminți și încă 6, deci 9 în total! Eu zic că ne-am făcut treaba și ne bucurăm de ei. Așadar avem copii de toate vârstele, între 4 și 26 de ani. Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor 9 pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei.

Reclamă

Chiar dacă sunt o fire organizată și ca atare calculată, așa ceva nu îmi stătea în putere să planific, și anume să am 3 copii la 43 de ani. Mi-am dorit măcar un copil. Copiii sunt cea mai mare realizare și nu poți înțelege asta pe deplin până nu ești părinte. Sunt diferiți, adorabili, plini de iubire”, a declarat Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, de sărbători

S-a aflat care este obiceiul la care au renunţat Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în prag de sărbători! Soţia milionarului român a oferit detalii intime şi a dezvăluit ce nu mai face nici ea, nici partenerul ei de viaţă, cu ocazia Crăciunului.

Valentina Pelinel „a dat din casă”, înaintea sărbătorilor de iarnă. Fostul model a dezvăluit că de această dată, nu îi va mai dezvălui lui Cristi Borcea ce îşi doreşte să primească în dar, deoarece consideră că trebuie să mai existe şi un element surpriză între ei. Pelinel a mai dezvăluit că cea mai mare bucurie va fi să petreacă sărbătorile în familie.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri. Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor.

În rest, îmi doresc și eu ca fiecare să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși. Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a declarat Valentina Pelinel, citată de libertatea.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și