Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dat din casă: „Așa m-a cucerit Cristi Borcea!”. Dezvăluirile făcute de cea de-a treia soție a milionarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2022, 12:21

Valentina Pelinel a dat din casă: „Așa m-a cucerit Cristi Borcea!”. Dezvăluirile făcute de cea de-a treia soție a milionarului

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a dat din casă și a oferit detalii „picante” despre Cristi Borcea. Cei doi s-au căsătorit în 2018, dar au existat zvonuri că sunt într-o relație încă din perioada în care fostul fotomodel era împreună cu primul ei soț, Cristian Boureanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule„, spunea fostul patron al lui Dinamo. Femeia care i-a dăruit trei copii lui Borcea a recunoscut cum a fost cucerită de omul de afaceri.

Valentina Pelinel a dat din casă. Ce a spus despre Cristi Borcea

Pelinel anunță că și-a găsit liniștea și fericirea alături de Cristi Borcea, cel care a mai fost căsătorit și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial.

Reclamă

(Reporter: Îți lipsește ceva în momentul de față?) Nu aș putea să spun așa ceva, sunt un om împlinit. Și dacă ceva mi-ar lipsi, aș face ceva în acest sens, în limita posibilităților„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu avea coșmaruri din cauza lui Cristi Borcea

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în viaţa amoroasă. Omul de afaceri a ţinut să clarifice zvonurile despre divorţul de actuala soţie a lui Cristi Borcea, cu care a fost căsătorit între 2007 şi 2014.

Acesta nu s-a ferit şi a dezvăluit, în premieră, cât de mult se temea că ar putea rămâne fără soţie din cauza lui Cristi Borcea. Boureanu avea chiar şi coşmaruri din cauza lui „Leonidas”.

(Reporter: De ce vă părăsesc femeile?) Asta nu e o întrebare pentru mine şi am răspunsul… aş putea să îl am. Eu mi-am dat răspunsul de mult, este frica. Este frica pentru care foarte mulţi oameni aleg raţiunea în viaţă în locul sentimentelor.

Eu aş vrea să spun un lucru extrem de clar. În 2007, Cristi Borcea nu a venit la nuntă. Era naş la o nuntă alături şi cred că a trimis un mare buchet de flori, dar atât! Mai mult decât atăt… sau poate o fi trecut, nu neg, dar era alături. Eu nu am ştiut niciodată de relaţia lui Valentina cu Cristi Borcea, însă, chiar uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu. M-a scos din nişte situaţii.

Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: ‘Te culci cu Cristi Borcea!’. După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am spus că am visat probabil ceva nasol. Şi nu am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina în 2013. Am ţinut ascuns crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014 am aflat şi am anunţat când am divorţat. Deci, cel puţin faţă de Valentina nu am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat, până ulterior. Iar ulterior nu mi-a mai păsat„, a declarat Cristian Boureanu la o emisiune TV.

Recomandări
  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018
  • Ce a declarat fostul fotomodel

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și