Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei

Reclamă

Publicat: 1 martie 2024, 12:53

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model

Cristi Borcea, ipostaze tandre cu Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel (43 de ani) a renunţat la o sumă fabuloasă pentru cel de-al doilea ei soţ, Cristi Borcea. Chiar dacă era model internaţional şi era plătită regeşte, a decis să îşi încheie prematur cariera pentru a se dedica vieţii de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Cristi Borcea a recunoscut ce i-a cerut Valentinei, încă de la începutul relaţiei. Fostul patron al lui Dinamo i-a interzis să mai defileze, pe podiumuri, pentru cele mai cunoscute branduri. A fost condiţia esenţială pe care i-a pus-o pentru a fi împreună.

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea

Pelinel câştiga peste un milion de dolari pe an, dar a acceptat să pună capăt „visului american”. S-a întors de la New York şi s-a căsătorit cu Cristi Borcea. I-a dăruit trei copii omului de afaceri, care are o avere uriaşă.

Nu a fost singurul sacrificiu pe care l-a făcut Valentina Pelinel. Pe durata în care Borcea a fost încarcerat, a refuzat să se ducă la evenimente sau să iasă în club.

Tu ai 30 de ani, ai apartament în Manhattan, ești frumoasă…. era în America pe Times Square. Era model internațional. Câștiga peste un milion (n.r. de dolari) pe an, ce să faci tu în România? Mi-a zis că ea renunță la tot.

Reclamă

Eu i-am zis că la mine nu merge cu fotomodelul, cu astea… în momentul în care ești cu mine, s-a terminat. Nu e normal? Așa este normal. Dacă eu asigur condiții, nu mai ai bani, nu mai ieși seara… eu sunt la pușcărie, maxim cu fetele la prânz. Seara nu mai există nunți, botezuri, petreceri. I-am zis gândește-te, eu așa sunt. Și a zis că nu o interesează nimic, decât să fie cu mine„, a spus fostul patron al lui Dinamo în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina Pelinel a mai făcut un compromis. A acceptat separarea de bunuri propusă de Cristi Borcea. Prin urmare, în cazul în care ajunge la divorţ, nu va primi niciun ban de la fostul patron al lui Dinamo.

Mihaela Borcea a anunţat oficial despărţirea

Mihaela Borcea a anunţat oficial despărţirea de afacerea pe care a administrat-o ani de zile. Este vorba de afacerea hotelului din Olimp. Ani la rândul, Mihaela Borcea a dezvoltat afacerea de pe litoral alături de fostul său soţ, dar şi de Valentina Pelinel.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare în care le-a mulţumit tuturor pentru sprijin. Femeia de afaceri a făcut referire atât la actualul iubit, Sorin Rap, dar şi la fostul său soţ, Cristi Borcea. Mihaela Borcea şi-a refăcut viaţa după divorţul de Cristi Borcea şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sorin Rap.

Dragi prieteni și colaboratori,

Cu un amestec de emoții și recunoștință, doresc să vă anunț că am luat decizia de comun acord, de a mă retrage din pozitia de Coordonator de proiect al resortului PAM BEACH din stațiunea Olimp, acesta fiind recent închiriat. Această hotărâre vine în urma unor deliberări atente și înțelegerii că noul parcurs al hotelului necesită o direcție diferită.

Vreau să mulțumesc din suflet echipei minunate care a fost alături de mine în această călătorie.♥️ Ați fost o sursă de inspirație și profesionalism, și nu pot decât să vă apreciez pentru efortul și dedicarea voastră. Fiecare moment petrecut alături de voi a fost cu adevărat special. Mulțumesc și clienților noștri, care au ales să își petreacă momente de relaxare și bucurie la hotelul nostru.♥️Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor și că am contribuit la crearea unor amintiri de neuitat.

Mesaj emoţionant al primei soţii a lui Cristi Borcea

Cu toate că mă retrag din această etapă a business-ului, îmi doresc cu căldură ca noul capitol al resortului să fie plin de reușite și să aducă bucurii și satisfacții atât echipei implicate, cât și oaspeților fideli care ne-au pășit pragul de fiecare dată surprinși in mod plăcut de evoluția in bine a resortului nostru. Totodată doresc să mulțumesc partenerului meu de viață, Sorin, pentru susținerea necondiționată și efortul susținut pe care l-a depus în acești ani si pentru că a fost alături de mine în fiecare etapă a acestei călătorii.

De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț,Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect. Analizez cu seriozitate și responsabilitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate , marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare„, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și