Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre despărţirea de bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea: „Nu m-am ales cu nimic!”

Reclamă

Publicat: 11 martie 2023, 9:20

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre despărţirea de bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea: „Nu m-am ales cu nimic!”

Cel mai rușinos secret al Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel, într-o ședință foto / Hepta

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre despărţirea de bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea. Actuala soţie a lui Cristi Borcea a aflat că va fi executată silit alături de Cristian Boureanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a spus că nu ştie exact despre ce e vorba, însă a precizat că după divorţul de Boureanu nu s-a ales cu nimic. Soţia lui Cristi Borcea a spus că avocaţii săi se ocupa deja de acest caz.

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre despărţirea de bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel a spus că la divorţ, momentul în care a decis oficial să înceapă relaţia cu Cristi Borcea, nu s-a ales cu nimic.

Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Mă crezi că habar n-am despre ce-i vorba? Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri … Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban.

Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani. Nu am plecat cu nimic din acel mariaj, nu m-am ales cu nimic la divorț. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă mai interesează, acum am o familie. De amănuntele legale se ocupă avocatul meu. Am să vă pun în legătură cu el”, a spus Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Reclamă

Boureanu a făcut un credit imobiliar cu fratele lui, iar codebitor a fost trecută Valentina Pelinel. Gaj au fost puse mai multe terenuri, pe care aceştia au ajuns să le piardă. În joc au fost 700.000 de euro, anunţă sursa mai sus citată.! Ultimul teren pe care l-au pierdut Pelinel şi Borcea va fi scos la licitaţie publică pe 5 aprilie. Este situat în sectorul 3 din Bucureşti, are 5.000 de metri pătraţi şi o valoare estimată la 600.000 de euro.

Banca din Olanda la care s-au împrumutat Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu a cerut executarea silită pentru 683.316 euro și 3.639 de lei. La această sumă se adaugă şi dobânzile calculate.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au fost căsătoriţi din 2007 şi până în 2014. Fostul fotomodel şi-a părăsit primul soţ pentru a fi împreună cu Cristi Borcea. Pelinel are trei copii cu fostul patron al lui Dinamo: Milan și gemenele Indira și Rania. Borcea mai are şase copii cu alte trei femei.

Reclamă 4 / 0/3

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și