Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, ca în vremurile de grație! Apariție spectaculoasă a soției lui Cristi Borcea: „Îmi dă o stare de bucurie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 18:44

Valentina Pelinel, ca în vremurile de grație! Apariție spectaculoasă a soției lui Cristi Borcea: „Îmi dă o stare de bucurie!”

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, a avut o apariție ca în vremurile de grație, când defila la prezentările de modă. Vedeta e foarte generoasă cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a îmbrăcat o rochie roz înflorată, de vară, care i-a scos în evidență silueta perfectă. Vedeta a lăsat și un mesaj pentru fanii care o urmăresc neîncentat.

Valentina Pelinel, a treia soție a lui Cristi Borcea, apariție ca în vremurile de grație

Pelinel a dezvăluit că una dintre culorile ei preferate este cea mov, fiind o culoare care îi oferă o stare de bucurie.

Se spune despre mov că este culoarea care denotă un echilibru între cer și pământ. Personal, mă bine dispune și îmi dă o stare de bucurie. O zi colorată vă doresc”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă

Cum arăta Valentina Pelinel înainte să facă cinci operaţii estetice

Fostul fotomodel, care are acum 41 de ani, nu s-a ferit să apeleze la ajutorul medicilor şi a făcut cinci operaţii estetice.

Pelinel a plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin” (Vezi GALERIA FOTO de mai jos). Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a vorbit despre modul în care se menţine în formă atât ea, cât şi soţul ei, Cristi Borcea. Fostul fotomodel face sport, dar a recunoscut şi care sunt „plăcerile interzise” cărora nu le rezistă.

Amândoi suntem gurmanzi„, asigură cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo. Valentina a dezvăluit cum se menţine în formă atât ea, cât şi Cristi Borcea.

Pelinel a dezvăluit că nu a avut nevoie de diete şi că sportul o ajută de fiecare dată.

(Reporter: Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?) Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea„, a declarat Valentina Pelinel pntru ciao.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și