Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel nu s-a mai ascuns: „Sunt fericită!” Moment uriaş în familia lui Cristi Borcea

Publicat: 21 octombrie 2022, 16:30

Valentina Pelinel nu s-a mai ascuns: „Sunt fericită!” Moment uriaş în familia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

  • Valentina Pelinel nu s-a mai ascuns
  • Soţia lui Cristi Borcea a făcut o dezvăluire de senzaţie din interiorul familiei

Valentina Pelinel nu s-a mai ascuns. Soţia lui Cristi Borcea a făcut o dezvăluire de senzaţie din interiorul familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este în culmea fericirii. Soţia lui Cristia Borcea a lăsat să se vadă tot ce are în telefon. Soţia lui Cristi Borcea a arătat o fotografie cu Milan, fiul său şi al lui Cristi Borcea.

Milan a începută să facă cursuri de karate, iar mama sa este în culmea fericirii.

Reclamă

Valentina Pelinel nu s-a mai ascuns: „Sunt fericită!”

Am fost cu băiețelul meu la karate. Sunt foarte fericită că a început să facă karate și la școală, dar și cu buna mea prietenă și antrenoarea mea de fitness.Uite poza! E drăguț?”, a spus Valentina Pelinel la o televiziune, conform fanatik.ro.

Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a recunoscut care a fost cel mai greu moment din viaţa ei. Sacrificiul uriaş făcut de soţia lui Cristi Borcea, încă de la vârsta de 16 ani, a fost mărturisit de femeia care are 3 copii cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă

Valentina Pelinel a fost nevoită să plece de lângă familie încă din momentul în care era copil. Pentru a face carieră, fostul fotomodel s-a „rupt” de părinţii săi în momentul în care a ajuns la New York.

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea nu şi-ar dori ca fetele ei să îi calce pe urme.

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Reclamă 4 / 0/3

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.

Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: ‘Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?’. Cred că este și inconștiența vârstei”, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Până să se căsătorească cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a avut o căsnicie de şapte ani cu Cristian Boureanu. A divorţat în 2014 pentru a fi alături de „Leonidas”.

Cristian Boureanu, după dramele amoroase prin care a trecut: „Nu regret!”

Cristian Boureanu, milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, a avut o reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre divorţul de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu regretă ceea ce s-a întâmplat în 2014.

Boureanu a trecut prin adevărate drame amoroase. A fost de două ori căsătorit şi de fiecare dată s-a despărţit cu scandal. Chiar şi aşa, nu regretă ce s-a întâmplat şi a mulţumit Divinităţii pentru modul în care a reuşit să depăşească momentele dificile.

Şapte ani au fost împreună Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel. Fostul fotomodel s-a căsătorit apoi cu Cristi Borcea. Au existat zvonuri că femeia era într-o relaţie cu fostul patron al lui Dinamo încă din perioada căsniciei cu Boureanu. „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”, a alimentat zvonurile Borcea.

„Sunt puţini oamenii care au cunoscut o femeie şi au rămas toată viaţa. Oamenii pot fi compatibili într-un anumit moment, pot fi ca două trenuri care merg în direcţii diferite. Ele sunt unul lângă altul într-un anumit moment, dar pleacă unul într-o direcţie, altul într-o direcţie. Chiar v-am spus, nu regret relaţiile pe care le-am avut, chiar şi felul în care s-au terminat. Astea până la urmă m-au făcut pe mine ca om.

Reclamă

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut puterea să trec peste. Pentru că alţii se sinucid, fac crime, sunt răzbunători, sunt plini de ură. Îmi fac uşor prieteni şi probabil de aia mă simt foarte bine când nu sunt într-o relaţie.

Eu las lucrurile să curgă, oamenii nu sunt proprietate. Am învăţat asta! (Reporter: Dar trădarea lor ne afectează) Sau ne face mai puternici. Şi ne dăm seama că nu sunt proprietatea noastră. Dacă sunt fericite, felicitări… dacă nu sunt fericite, iarăşi felicitări. Nu e treaba mea!„, a declarat Cristian Boureanu într-o emisiune TV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”