Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, pusă în dificultate. Ce ezită să facă soția lui Cristi Borcea: „I-am zis că încă nu e cazul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2023, 19:09

Valentina Pelinel, pusă în dificultate. Ce ezită să facă soția lui Cristi Borcea: „I-am zis că încă nu e cazul!”

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri intime. Soția lui Cristi Borcea a fost pusă în dificultate și a răspuns mai sincer ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a fost întrebată dacă a suferit vreo operație estetică până la 42 de ani, întrebare incomodă pentru multe femei. Doar că soția lui Cristi Borcea nu are nimic de ascuns. Vedeta a spus că nu și-a pus botox sau acid hialuronic.

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri intime

„Îmi place să mă îngrijesc, să folosesc măști, fiole în deosebi, îmi place să fiu pusă la punct cu toate terapiile care apa. Fac și tratamente cosmetice, în speță îmi place să încerc, însă îmi place să întreb specialiștii, pentru că am un ten sensibil, mixt, dar sensibil, așa că întreb înainte.

Mai așteptăm cu operațiile estetice, stai puțin (n.r. râde). Apropo, că îmi zicea Cătălin Botezatu mai devreme că nu a făcut niciun fel de operație, dar i-am zis că nu e cazul, încă. Deocamdată ne întreținem cu alte tratamente„, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro.

Fostul fotomodel s-a căsătorit prima dată, în 2007, cu Cristian Boureanu. A divorţat de el în 2014, iar patru ani mai târziu a fost dusă la altar de Cristi Borcea.

Reclamă

Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cum l-a făcut Valentina Pelinel pe Cristi Borcea să uite de alte femei

Superba blondină a fost întrebată cum a reușit să-l „scape” pe soțul său de „statutul de cuceritor”. Valentina Pelinel consideră că totul a pornit de la o motivație interioară a lui Cristi Borcea.

„Cred că fiecare om se schimbă atunci când simte să o facă și, dintr-o motivație internă, nu sub presiunea unor factori externi. Exact așa cum spune și un motto în care eu cred: ‘Trebuie să te schimbi ca să fii la fel’”, a spus Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

“Urmează al 4-lea copil?”. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au căzut de acord

“Urmează al 4-lea copil?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Valentina Pelinel, de Crăciun. Soția milionarului Cristi Borcea a dezvăluit că cei doi au căzut de acord și vor rămâne cu cei 3 copii pe care îi au deja: Milan și gemenele Indira și Rania.

“Nu! (n.r. – râde) Nu mai facem, eu zic că-i suficient. Cu trei copii cărora să le dai toată atenția, e ok, nu mai facem”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie, Valentina Pelinel. Fostul conducător al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, a lăsat de înţeles că acum este un familist convins.

Recent, Valentina Pelinel a postat o imagine virală cu Borcea. Milionarul român, în vârstă de 52 de ani, şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Reclamă
Recomandări
  • Valentina Pelinel, pusă în dificultate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și