Închide meniul
Foto

“Urmează al 4-lea copil?”. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au căzut de acord! Soția milionarului a făcut anunțul chiar de Crăciun

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2022, 9:58

“Urmează al 4-lea copil?”. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au căzut de acord! Soția milionarului a făcut anunțul chiar de Crăciun

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018 / Instagram Valentina Pelinel

“Urmează al 4-lea copil?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Valentina Pelinel, chiar de Crăciun. Soția milionarului Cristi Borcea a dezvăluit că cei doi au căzut de acord și vor rămâne cu cei 3 copii pe care îi au deja: Milan și gemenele Indira și Rania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron de la Dinamo și Valentina Pelinel trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 4 ani și au împreună 3 copii care le bucură sufletele în fiecare zi.

“Urmează al 4-lea copil?”. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au căzut de acord!

Valentina Pelinel a dezvăluit că a discutat cu Cristi Borcea și, în final, au decis să nu facă și al 4-lea copil. Fostul model (VEZI GALERIA FOTO) își dorește să își concentreze întreaga atenție către cei 3 micuți.

“Nu! (n.r. – râde) Nu mai facem, eu zic că-i suficient. Cu trei copii cărora să le dai toată atenția, e ok, nu mai facem”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie, Valentina Pelinel. Fostul conducător al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, a lăsat de înţeles că acum este un familist convins.

Reclamă

Recent, Valentina Pelinel a postat o imagine virală cu Borcea. Milionarul român, în vârstă de 52 de ani, şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Cu prima sa soție, Mihaela, Cristi Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a cedat ispitei de Crăciun

Valentina Pelinel e recunoscută pentru silueta ei perfectă cu care a reușit să-l cucerească pe Cristi Borcea. Blondina are mare grijă de greutatea sa, ca să-și păstreze formele impresionante. Vedeta a cedat însă ispitei, de Sărbători.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a dezvăluit că n-a mai rezistat și a mâncat din cozonaci cu câteva zile înainte de Crăciun. Vedeta a luat o pauză de la dietă cu ocazia Sărbătorilor.

„În pandemie m-a apucat și pe mine, dar acum nu îmi este dor. În cozonac m-am băgat de dimineață(…), dar m-am băgat să-l mănânc nu să-l fac. Era deja făcut. Drept vorbind, cozonaci cred că o singură dată în viața mea am făcut.

Fac alte deserturi cu copiii, că le place lor, mai ales în weekend-uri, dar cozonac nu mai fac. Nici de Crăciun nu o să fac. Pur și simplu primim atât de mulți cozonaci de la familiei, de la prieteni, în plus sunt atâtea locuri de unde putem să-i cumpărăm sau să mănânci cozonaci buni. A, dacă ai pasiunea asta și îți place să-i faci, de ce nu? Dar copiii mei spre exemplu au alte deserturi preferate și asta facem împreună”, a spus Valentina Pelinel, conform ego.ro.

Recomandări
  • “Urmează al 4-lea copil?”
  • Valentina Pelinel și Cristi Borcea au căzut de acord

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și