Închide meniul

Vasile este acuzat de răpire internaţională de copii şi de faptul că şi-ar fi bătut soţia în plină stradă. Este un fost campion la lupte

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 17:46

Vasile este acuzat de răpire internaţională de copii şi de faptul că şi-ar fi bătut soţia în plină stradă. Este un fost campion la lupte

Facebook

Vasile Goncear (dreapta), acuzat de răpire internațională de copii

Fosta sa soţie, Rozalia Ana Maria Măluțan, l-a acuzat că i-a răpit copiii, un băiat în vârstă de 7 ani și fata cea mică, de 10 ani, anunţă Gândul.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia celor doi a fost bună la început, iar în urma mariajului s-au născut trei copii, un băiat și două fete. Problemele au început în momentul în care fostul luptător a început să fie agresiv cu soţia sa. 

Şi-a bătut soţia în plină stradă!

La un moment dat, acesta şi-a lovit cu pumnii nevasta, în plină stradă. Revoltaţi, oamenii au sunat la poliţie, iar instanţa a decis, pe loc, un ordin de protecţie pentru trei ani. 

Cei trei copii au rămas în grija mamei, însă femeia a semnat o procură potrivit căreia Goncear putea să îşi ia copiii în perioada vacanţelor, în străinătate, în oraşul spaniol Alzira.

În 2019, când cei mici au refuzat să îşi vadă tatăl, Rozalia, a apelat la un asistent social. Bărbatul a reclamat faptul că nu îşi poate exercita drepturile părintești.

Reclamă

Fostul luptător, acuzat de răpire internațională de copii

Aflată sub amenințarea faptului că va fi amendată cu 500 de lei, femeia i-a convins pe cei mici să accepte să îşi vadă părintele.

Zis şi făcut! După ce Goncear a venit să ia doi dintre copii şi să îi ducă la dansuri, mama acestora nu i-a mai văzut nici până în ziua de astăzi. 

În lacrimi, fetiţa a încercat să o sune pe mama ei, însă convorbirea s-a întrerupt brusc!

Singurul contact pe care Rozalia l-a avut cu cei mici a fost în momentul în care femeia a primit telefon de la fata ei, care a încercat să-i transmită un mesaj, printre lacrimi. Convorbirea s-ar fi întrerupt brusc.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta soţie a luptătorului a fost la poliţie, iar reclamaţia făcută de aceasta a fost încadrată la infracțiunea de răpire internațională de copii.

Sursa citată anunţă că anchetatorii nu au reuşit să rezolve cazul nici până astăzi, în primăvara anului 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și