Închide meniul
Foto

Vecinul „real” al lui Călin Donca a rupt tăcerea, după ce afaceristul din Braşov a fost numit „milionar de carton”

Publicat: 7 octombrie 2023, 9:32

Reclamă
Vecinul „real” al lui Călin Donca a rupt tăcerea, după ce afaceristul din Braşov a fost numit „milionar de carton”

Vecinul "real" al lui Călin Donca a rupt tăcerea, după ce afaceristul din Braşov a fost numit "milionar de carton"

Vecinul "real" al familiei Donca şi soţii Donca / Instagram

Vecinul „real” al lui Călin Donca a rupt tăcerea, într-un clip postat atât pe contul de Instagram al milionarului din Braşov, cât şi pe cel al soţiei lui, Orianda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul susţine că stă chiar lângă familia Donca şi că pe „vecinii” care l-au numit „milionar de carton” pe afaceristul din Braşov nu i-a văzut vreodată în zonă.

Vecinul „real” al lui Călin Donca a rupt tăcerea, după ce afaceristul din Braşov a fost numit „milionar de carton”

Dragii mei, vreau să vă zic că de obicei eu nu fac asemenea filmuleţe, dar am considerat că este oportun să intervin oarecum să definim noţiunea de ‘vecin’.

După cum se vede, eu sunt vecinul real al familiei Donca, al lui Călin, al Oriandei, al copiilor, al mamei şi al socrului.

Suntem vecini de, să zic, peste 5 ani de zile.

Reclamă
Reclamă 4

În cei 5 ani de zile pot să zic că l-am cunoscut destul de aproape atât pe Călin, cât şi familia lui. Ne-am ajutat, inclusiv la construcţia casei, am muncit, am cărat roabe de moloz cu Călin, am cărat lemne, multe chestii. Am făcut şi grătare împreună, ca nişte prieteni.

I-am cunoscut şi familia destul de îndeaproape. Bănuiesc că acolo în DEX scrie clar, vecin înseamnă cel alăturat casei lui Călin, după cum se vede. Chiar am întrebat-o pe Orianda legat de aspectul ăsta, când am văzut filmuleţul şi sincer să fiu din filmuleţ nu am văzut niciun vecin din zonă.

Copiii sunt foarte deschişi în faţa lui, Călin încearcă să îi canalizeze pe partea practică.

Reclamă

Vecinul meu a încercat să impulsioneze tinerii, să le arate că se poate (n.r.: cu ceasul şi cu maşinile de lux). Concluzia mea e să fie sănătoşi, să se rezolve tot şi toată lumea să câştige din business-urile pe care le-a dezvoltat”, a spus cel care susţine că este vecinul real al familiei Donca, într-un clip postat pe Instagram.

Călin Donca, atacat dur de vecinii săi: „Un milionar de carton, un escroc”! Declaraţii uluitoare despre afaceristul arestat

Călin Donca, atacat dur de vecinii săi. Aceştia susţin că imaginea pe care Călin Donca o afişa pe reţelele sociale era doar de faţadă.

Unul dintre vecinii lui Călin Donca a venit cu o ipoteză uluitoare, şi anume că milionarul ar fi trăit în aceeaşi casă atât cu soţia, cât şi cu amanta. Călin Donca are 5 copii cu soţia lui, Orianda.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a declarat unul dintre vecinii lui Călin Donca, citat de stirilekanald.ro.

Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a susţinut un alt vecin.

Milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

„Trăim ca regii!” Ce a putut să spună milionarul Călin Donca despre soţia sa: „Făcea bani într-un mod bun”

Ce a putut să spună milionarul Călin Donca despre soţia sa. Tânărul milionar din Braşov a fost arestat preventiv, după ce procurorii l-au acuzat de evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.

Orianda Donca este şi ea anchetată în acelaşi dosar, dar este cercetată în stare de libertate. În vârstă de 34 de ani, Orianda are 5 copii cu milionarul Călin Donca. Femeia are o condiţie fizică de invidiat, face mult sport şi chiar deţine o sală de fitness.

Cu câteva luni înainte să fie acuzat de evaziune fiscală, Călin Donca a vorbit despre cum a cunoscut-o pe soţia sa, dar şi despre viaţa pe care o duceau. Mai mult, acesta a dezvăluit şi cum făcea Orianda Donca bani.

„Viaţa noastră este foarte confortabilă”

M-am întâlnit cu Orianda în urmă cu aproape 15 ani într-un seminar pe care eu îl susţineam şi mi-a plăcut lucrul acesta pentru că eu întotdeauna am considerat că o femeie care va sta cu mine mulţi ani să aibă o gândire cu care să mă asemăn. Altfel, să o iau din club sau cine ştie de pe unde, nu ar fi în concordanţă cu ceea ce gândesc eu despre viaţă. Din motivul acesta, ne-am şi potrivit aşa bine pentru că şi ea căuta dezvoltarea. A fost agentul meu cel mai bun în vânzări pe publicitate. Aducea bani, făcea bani şi îi făcea într-un mod bun pentru că, în cel mai rău caz în care pierdem tot, eu te iau de mână şi vindem ceva pe stradă. Eu când am picat, nu am picat mai jos decât atunci când ne-am cunoscut. Ea de acolo m-a luat.

La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani. Este foarte greu să realizăm cât de bine trăim că avem un WC în casă. Este un mare lux pentru că vecinii noştri aveau WC-ul în curte. Viaţa noastră la ora actuală este foarte confortabilă. În cazul meu, că duc o viaţă confortabilă, nu a fost suficient. Întotdeauna mi-am dorit ca să am o bunăstare vizibilă şi mare, motiv pentru care am avut de ales între a muri şi a reuşi. Nu a fost altă alternativă. Am zis, ba mort, ba voi reuşi. Nu pot să merg acasă la cei 5 copii şi la nevastă-mea şi să spun că am încercat”, a spus milionarul Călin Donca, acum 4 luni, în podcastul Fiţă cu Adiţă.

 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și