Închide meniul
Foto

Vedeta care are 72 de ani și arată ca o adolescentă a ajuns să dețină o avere uriașă! „Ar fi bine dacă aș avea un iubit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 12:52

Vedeta care are 72 de ani și arată ca o adolescentă a ajuns să dețină o avere uriașă! „Ar fi bine dacă aș avea un iubit”

Vera Wang are o avere fabuloasă

Instagram Vera Wang

Fosta patinatoare, devenită una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din lume, a strâns o avere incredibilă. A avut un succes uluitor în afaceri și s-a îmbogățit de îndată ce a renunțat la sportul. A rămas totuși cu un regret, că nu a putut ajunge la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere a adunat Vera Wang

Potrivit celebritynetworth.com, averea vedetei născută în New York a ajuns la 650 de milioane de dolari. A avut succes chiar și pe durata pandemiei.

În acest an și-a extins afacerile și într-o altă zonă care este pe placul ei, cea a băuturilor. Și-a asociat imaginea cu un brand de vodka din Polonia și a lansat o ediție limitată. Vera a și dezvăluit cum se menţine în formă. Unul dintre tabieturile la care nu renunţă este cocktail-ul de vodka.

Vodka este ceva ce beau noaptea. Este ceva foarte sexy și întunecat, precum îmbrăcămintea mea neagră„, a recunoscut Vera Wang.

Vera Wang a surprins pe toată lumea: „Mi-aș dori un iubit”

Sper totuși că sunt mai mult decât o vârstă. Îmi doresc ca femeile să reuşească să depăşească aceast aspect. Pot avea o carieră chiar şi la 72 de ani„, a fost mesajul transmis de fosta patinatoare.

Reclamă

Nu sunt doar un sex-simbol de 72 de ani„, a ţinut să asigure Vera. Mai mult decât atât, femeia care a divorțat după o căsnicie de 23 de ani anunță că ia în calcul să își refacă viața. „Mi-aş dori să am un iubit, ar fi bine„, a glumit vedeta, potrivit nit.pt.

Două fete are Vera Wang din căsnicia cu Arthur Becker. Milionara este nemulțumită că niciuna dintre urmașele ei nu este căsătorită. „Le spun că ar fi bine să se grăbească, trebuie să fiu în viaţă ca să pot să vă fac rochiile. Ele mereu îşi dau ochii peste cap şi părăsesc camera„, a dezvăluit Vera.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și