Închide meniul
Foto

Vedeta din România, bătută cu brutalitate de propriul soț, la un pas să-și pună capăt zilelor: „Mi-a dat cu pumnii și picioarele!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2022, 16:56

Vedeta din România, bătută cu brutalitate de propriul soț, la un pas să-și pună capăt zilelor: „Mi-a dat cu pumnii și picioarele!”

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu

Colaj cu Larisa Drăgulescu / Instagram

Larisa Drăgulescu a fost la un pas de tragedie din cauza scandalurilor și după ce a fost bătută defostul soț, Marian Drăgulescu. Vedeta a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu a ajuns să se simtă ca o povară din cauza bătăilor pe care le încasa de la Marian Drăgulescu. Femeia, devenită celebră pe Only Fans, a vrut să se sinucidă, pentru că credea că familia nu o mai acceptă.

Larisa Drăgulescu, bătută de Marian Drăgulescu, la un pas de tragedie

„Am avut o perioadă în depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut.(…) Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid.(…) Pur și simplu devenimesem așa ca o pacoste pentru toată familia mea”, a spus Larisa Drăgulescu, citată de playsport.ro. 

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au fost căsătoriți multă vreme, dar au divorțat. În prezent, cei doi și-au găsit alți parteneri. Culmea, actualul soț al Larisei a preluat numele Drăgulescu. Ironia sorții e că acesta are același prenume, Marian.

Marian și Larisa au împreună doi copii, o fată, Beatrice, și un băiat, Richard.

Reclamă

Marian Drăguleascu fomează un cuplu cu Corina Carmen

Marian Drăgulescu și-a refăcut viața după ce a divorțat de Larisa Drăgulescu. Gimnastul are o relație stabilă cu Simona Carmen. Bărbatul ezită însă să semneze actele de căsătorie.

Marian Drăgulescu și Simona Carmen formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi plănuiesc să se căsătorească oficial, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Bărbatul nu vrea să aibă surprize neplăcute și va mai aștepta până să îmbrace costumul de mire.

„Da, suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, a spus Marian Drăgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

„Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și