Închide meniul

Vedeta din România care a recunoscut că își bagă banii la jocurile de noroc! Gestul radical făcut de soție: „E ca o boală în oase!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 9:33

Vedeta din România care a recunoscut că își bagă banii la jocurile de noroc! Gestul radical făcut de soție: „E ca o boală în oase!

Rică Răducanu e dependent de păcănele

Sala de jocuri de noroc / Hepta

Rică Răducanu a recunoscut că este dependent de păcănele. Fostul mare portar a spus că soția îi ascunde pensia de 1800 de lei, ca să nu bage banii la jocurile de noroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase.

Rică Răducanu e dependent de păcănele

Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă.

De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?

Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a spus Rică Răducanu, conform playtech.ro

Reclamă

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu

Rică Răducanu trece prin momente grele. Fostul mare portar al României are o afacere de familie pe litoral, însă vânzările nu sunt pe măsura aşteptărilor.

Rică Răducanu a povestit problemele cu care se confruntă din cauza lipsei clienţilor.

„E cel mai prost an din ultimii cinci, cel puțin. Nici pe plaja nu sunt prea multi oameni, deși e început de august. După mine nu atât creșterea prețurilor e de vina, ci faptul că nu mai are omul unde sa lucreze. Nu mai sunt întreprinderi, nu mai sunt nici muncitori. Pe vremuri știai clar ce salariu ai și ce poți face cu banii tai.

Reclamă 4 / 0/3

Acum totul a devenit imprevizibil. E păcat, că avem o tara bogată, dar nu știe omul ce-i aduce viitorul. Peste tot e rău. Am vorbit cu mai mulți proprietari de aici, dar și cu oameni simpli”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Ce a ajuns să facă Rică Răducanu pentru bani

Rică Răducanu a dezvăluit anul trecut că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare portar a dezvăluit şi ce face pentru a-şi rotunji veniturile.

Rică Răducanu a dezvăluit că merge la diferite evenimente pentru a-i distra pe români. Vara trecută, Rică Răducanu a fost o prezenţă constantă la restaurentele de pe litoral, acolo unde patronii îl invită pentru a-i distra pe clienţi cu poveştile şi glumele sale

O rușine este să nu muncești și să întinzi mana. Eu mă duc acolo unde oamenii mă vor, unde mă simt apreciat. Da tată, sunt plătit pentru munca mea, nu este nicio rușine în asta. Eu nu mă plâng la nimeni, nu aștept de la nimeni, nimic. Nu spun eu că am fost mare și tare și merit recompensat. Eu pun osul la treabă, nu mă dau în lături. Mă supară rău picioarele, dar cât mai pot să merg să câștig un ban, mă duc”, a declarat Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și