Închide meniul
Foto

Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”

Reclamă

Publicat: 9 august 2023, 17:41

Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”

Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie

Sânziana Buruiană, fascinată de filmul Barbie / Colaj Instagram

Ea este vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Sânziana Buruiană, soția fostului fotbalist Nicolae Zuluf, a luat decizii radicale în viața de familia. A fost fascinată de filmul care a lansat o nouă modă la nivel global.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul „Barbie” are un succes uriaș și a ajuns la vânzări globale de bilete care au depășit 1 miliard de dolari! Sânziana Buruiană este unul dintre cei mai mari fani și s-a grăbit să arate asta. Mai întâi și-a vopsit mașina în roz și urmează să facă același lucru și cu casa ei.

Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie

Chiar și ea încearcă să se transforme într-o păpușă Barbie, iar culoarea roz este nelipsită din ținuta ei. Fetițele ei îi urmează exemplul și stau toată ziua îmbrăcate în roz. Mai mult, toate evenimentele pentru copii pe care le organizează asistenta TV au drept tematică filmul Barbie.

Mi-am vopsit, recent, mașina în culoarea roz. Vreau ca în viitorul apropiat să îmi vopsesc și casa în roz, plus că îmi doresc să fac și evenimente care să fie toate roz pentru copii. Vreau să fie totul BARBIE! Acum trebuie să fac rost de totul roz și să mă apuc de treabă.

La evenimentele pe care doresc să le organizez, vreau ca totul să fie roz pentru fetițe. Și mă gândeam ca petrecerile pentru ele să fie la spa cu hălățele roz. Pe lângă asta, îmi doresc să fac și ateliere de creație, să facă fetițele păpuși Barbie tot roz. De asemenea, ele vor fi duse la locație cu mașina, tot roz. Așa am în plan în viitorul apropiat. Acum sper să îmi iasă”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit click.ro.

Reclamă

Sânziana şi-a împânzit reţelele sociale cu fotografii în care apare îmbrăcată în roz, alături de copiii pe care îi are cu Zuluf. Are 43.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Asistenta TV a atras atenţia asupra ei şi în urmă cu doi ani, când a organizat un botez spectaculos. A închiriat la un restaurant de lux şi nu s-a uitat la bani. A închiriat o maşină decorată cu un milion de cristale. Și obiectele vestimentare ale Antoniei au fost împodobite cu zeci de cristale Swarovski. Până și suzeta și botoșeii aveau pietre prețioase!

Ce îl nemulţumeşte pe Nicolae Zuluf la Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Eram prieten cu Tonciu și cu Mitea, ei erau împreună! Eu m-am întâlnit și cu alte vedete! Tonciu mi-a zis că Sânziana era într-o relație și că nu prea se poate. Dar eu pe Sânziana aș fi vrut-o dintre toate vedetele astea. Așa am simțit eu că ea este aleasa, mama la copii. Și așa a și fost!„, a declarat Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Nicolae Zuluf a anunţat că are şi motive de supărare în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine.

Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp„, a fost reacţia surprinzătoare a fostului fotbalist.

Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și