Închide meniul

Vedeta ucisă de ruși în războiul din Ucraina! ”Eroii nu mor niciodată! Este dificil să acceptăm”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2022, 9:19

Vedeta ucisă de ruși în războiul din Ucraina! ”Eroii nu mor niciodată! Este dificil să acceptăm”

Vedeta ucisă de ruși în războiul din Ucraina!

Campionul Oleg Prudkiy a murit în timpul războiului din Ucraina. Boxerul care a luptat la categoria sub 60 de kilograme a devenit și el un erou al Ucrainei, după ce și-a pierdut viața apărându-și țara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu durere vă anunțăm că în timpul luptelor împotriva invadatorilor ruși, campionul Ucrainei și maestrul sportului internațional, Oleg Prudki, a murit.

Campionul Oleg Prudkiy a murit în timpul războiului din Ucraina

Federația Ucraineană își exprimă condoleanțele pentru familie. Vei rămâne în memoria noastră”, a fost mesajul postat de Federația Ucraineană de Box.

„Este dificil să acceptăm în fiecare zi aceste vești. Este o pierdere de neînlocuit pentru familia boxului din Ucraina. Războiul ăsta ia cei mai buni copii ai Ucrainei. Eroii nu mor niciodată!”, a spus și președintele federației, Sergei Tishchenko.

Oleg Prudkiy / Instagram
Oleg Prudkiy / Instagram

Metroul din Harkov şi-a reluat operaţiunile

Metroul din Harkov şi-a reluat operaţiunile, marţi, după luni de zile în care a servit drept adăpost pentru locuitorii oraşului, a anunţat primarul oraşului, Ihor Terekhov, potrivit CNN.

Reclamă

Sistemul de metrou al oraşului Harkov şi-a reluat operaţiunile marţi, după ce luni de zile a servit drept adăpost pentru cetăţenii care încercau să scape de bombardamentele forţelor ruse, a declarat primarul, Ihor Terekhov.

”Pe 24 mai, vom deschide metroul”, a afirmat Terekhov în declaraţii televizate.

”Toate liniile vor fi lansate. Traficul cu metroul se va desfăşura de la ora 7.00 până la ora 19:00. Intervalele nu vor fi aceleaşi ca pe timp de pace. Depoul metroului a fost avariat în timpul bombardamentelor, astfel că intervalele vor fi mai lungi”, a mai explicat el.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul bombardamentelor lansate de trupele ruse asupra Harkovului — al doilea oraş ca mărime al Ucrainei — mulţi locuitori s-au refugiat în subteran.

Terekhov a menţionat că mulţi dintre cei care au rămas în subteran au fost mutaţi în cămine, în zone mai îndepărtate de bombardamente.

”Dacă este necesar, oamenii pot folosi metroul ca adăpost anti-bombă, în special pasajele subterane”, a subliniat primarul ucrainean.

Metroul din Harkov a devenit un adăpost pentru ucraineni din primele ore ale invaziei Rusiei din 24 februarie. Locuitorii au ocupat băncile, treptele şi podelele staţiilor, precum şi vagoanele de metrou.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și