Închide meniul

Verdictul specialistului după accidentul mortal în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 17:12

Reclamă
Verdictul specialistului după accidentul mortal în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal

Colaj Monica Odagiu

Verdictul specialistului după accidentul mortal în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu. Titi Aur, fost pilot de raliuri şi unul dintre cei mai renumiţi specialişti în condcuere defensivă, a vorbit despre accidentul în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu, un tânăr de 35 de ani şi-a pierdut viaţa. Cazul a fost relatat pe larg de colegii de la observatornews.ro.

Verdictul specialistului după accidentul mortal în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu

Titi Aur a vorbit despre accident şi spune că, din ce a văzut, i se pare că a fost un gest sinucigaş al tânărului.

Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr. Se demonstrează încă o dată că mașina este o armă, că mașina ucide. Eu nu vreau să mă pronunţ, viteza maşinii va fi determinată de experţi. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fi, nu poţi evita.

Nu spun că aşa a fost. Experţii trebuie să-şi spună cuvântul. Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din punct de vedere juridic”, a spus Titi Aur pentru romaniatv.net.

Reclamă

Monica Odagiu, reacţie după accidentul în care tânărul de 35 de ani şi-a pierdut viaţa

Actriţa Monica Odagiu a transmis un mesaj cu puternic impact la puţin timp după accidentul provocat.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc  dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis actriţa pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Monica Odagiu are 26 de ani, este cântăreaţă şi actriţă cunoscută pentru aparițiile în filmul Teambuilding, dar şi pe scena Teatrului de Comedie. Maşina condusă de actriţa Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă. Accidentul a avut loc chiar în dreptul stației STB Luterană, în data de 9 aprilie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și