Închide meniul

Veste uriaşă pentru România! Investiţia imensă pe care o face Ion Ţiriac! „E o chestiune de timp”

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 21:33

Reclamă
Veste uriaşă pentru România! Investiţia imensă pe care o face Ion Ţiriac! „E o chestiune de timp

Veste uriaşă pentru România! Investiţia imensă pe care o face Ion Ţiriac!

Hepta

„Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească într-un turneu masculin la noi. Probabil se va întâmpla, e o chestiune de timp și de locație. Când vom avea locație, sunt sigur că domnul Țiriac va aduce un turneu, că va fi de 250 (de puncte) sau de 500. Dânsul a spus că își dorește ca România să aibă un turneu ATP și un trofeu care să-i poarte numele lui și al lui Ilie Năstase. Se va întâmpla asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E închis subiectul cu Arenele BNR. Nu mai corespunde cu nicio cerință internațională. Dacă vrei să fii la toate standardele pe care le găsești în circuit acum, nu mai corespunzi cu Arenele BNR. E cea mai frumoasă locație, e încărcată de istorie, are un farmec aparte. Nu mai facem turneu din 2016, suntem în același film. Și în același film vom fi și peste șapte ani, vă dau scris”, a spus Ţiriac, citat de digisport.ro.

Ion Ţiriac are o avere fabuloasă în 2022

Ion Ţiriac este al treilea cel mai bogat român la începutul anului 2022. Pe aceeaşi poziţie se află şi în clasamentul actualilor sau foştilor sportivi care au făcut averi fabuloase. În vrâstă de 82 de ani, Ţiriac ar fi adunat nu mai puţin de 1.2 miliarde de dolari.

Fostul mare jucător de tenis este depăşit, în topul făcut de sportbible.com, numai de fostul star din NBA, Michael Jordan, şi de Vince McMahon. Ţiriac ar avea mai mulţi bani decât au, adunat, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

Ion Ţiriac este pe podium şi are o avere de două ori mai mare decât Lionel Messi. Toate averile din clasamentul de mai jos sunt exprimate în dolari.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și