Închide meniul

Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko, în a 110-a zi de război în Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2022, 11:42

Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko, în a 110-a zi de război în Ucraina

Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko, în a 110-a zi de război în Ucraina

Vladimir Klitschko, în timpul războiului din Ucraina / Hepta

Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko, în a zecea zi de război în Ucraina! Vladimir Kliciko şi Floyd Maywather se numără printre vedetele boxului mondial care au fost introduse în International Boxing Hall of Fame, printr-un eveniment de patru zile care a avut loc la Verona, New York, la 110 zile de la începutul războiului din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul Hall of Fame Weekend Trilogy au fost introduse în Hall of Fame vedetele desemnate să fie onorate astfel în 2020, 2021 şi 2022. Ceremonia a inclus cei trei ani deoarece din cauza pandemiei de coronavirus evenimentul pentru 2020 şi 2021 nu a putut fi organizat.

Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko, în a zecea zi de război în Ucraina

Pentru 2020, au fost aleşi să fie introduşi în Hall of Fame Bernard Hopkins, Juan Manuel Marquez, “Sugar” Shane Mosley, Frank Erne, Paddy Ryan, Barbara Buttrick, Christy Martin, Lucia Rijker, precum şi promotorii Lou DiBella, Kathy Duva şi Dan Goossen şi jurnaliştii Bernard Fernandez şi Thomas Hauser.

Pentru 2021, au fost aleşi Vladimir Kliciko, Floyd Mayweather Jr., Andre Ward, Laila Ali, Ann Wolfe, Marian Trimiar, Jackie Tonawanda, Davey Moore, dar şi Freddie Brown, Margaret Goodman, Jackie McCoy, George Kimball şi Jay Larkin, care nu sunt sportivi.

Pentru 2022, au fost aleşi Miguel Cotto, James Toney, Roy Jones Jr., Tod Morgan, Holly Holm, Regina Halmich, precum şi Bill Caplan, Chuck Hull, Bob Yalen şi Ron Borges.

Reclamă

Vladimir Klitschko, scos din sărite de Roy Jones Jr

Vladimir Klitschko a fost scos din sărite de Roy Jones Jr, marele campion care a devenit cetățean rus și l-a lăudat pe Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, nu s-a mai abținut și l-a confruntat public pe fostul mare boxer american, care în urmă cu 7 ani a obținut cetățenia rusă.

Vladimir Klitschko l-a distrus în spațiul public pe Roy Jones Jr, fostul boxer cu 4 titluri de campion mondial la categorii diferite. Fratele primarului din Kiev i-a cerut lui Jones să iasă în față și să spună, clar si răspicat, de ce parte este în războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin.

Încă de la începutul războiului, frații Klitschko le-au cerut tuturor sportivilor cunoscuți din Rusia și nu numai să confirme dacă sunt pro sau contra regimului lui Vladimir Putin. În ultimul videoclip postat în mediul online, Vladimir Klitschko și-a îndreptat toată atenția către fostul mare pugilist american Roy Jones Jr, care are legături puternice cu Rusia.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt super fericit pentru că mă pot adresa tuturor în această seară. Ei bine, aproape tuturor. Există o persoană pentru care am o întrebare importantă. O persoană care a încălcat legile din Ucraina, mergând în peninsula ocupată din Crimeea traversând teritoriul Rusiei.

Acea persoană este Roy Jones. Așa că, Roy, de ce parte ești? Ești de partea agresorului sau de partea celor care își apără dreptul de a trăi. Te respect ca luptător, dar am o nelămurire referitoare la moralitatea ta”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Mirror.

Recomandări
  • Veste uriaşă pentru Vladimir Klitschko
  • 110 zile de război în Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și