Închide meniul

Vladimir Klitschko, scos din sărite de Roy Jones Jr, marele campion care a devenit cetățean rus și l-a lăudat pe Vladimir Putin: „De partea cui ești?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2022, 15:57

Vladimir Klitschko, scos din sărite de Roy Jones Jr, marele campion care a devenit cetățean rus și l-a lăudat pe Vladimir Putin: „De partea cui ești?

Vladimir Klitschko, reacţie după victoria lui Usyk cu Joshua

Vladimir Klitschko este primarul Kievului / Instagram / Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko a fost scos din sărite de Roy Jones Jr, marele campion care a devenit cetățean rus și l-a lăudat pe Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, nu s-a mai abținut și l-a confruntat public pe fostul mare boxer american, care în urmă cu 7 ani a obținut cetățenia rusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko l-a distrus în spațiul public pe Roy Jones Jr, fostul boxer cu 4 titluri de campion mondial la categorii diferite. Fratele primarului din Kiev i-a cerut lui Jones să iasă în față și să spună, clar si răspicat, de ce parte este în războiul declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin.

Vladimir Klitschko, scos din sărite de Roy Jones Jr, marele campion care a devenit cetățean rus și l-a lăudat pe Vladimir Putin

Încă de la începutul războiului, frații Klitschko le-au cerut tuturor sportivilor cunoscuți din Rusia și nu numai să confirme dacă sunt pro sau contra regimului lui Vladimir Putin. În ultimul videoclip postat în mediul online, Vladimir Klitschko și-a îndreptat toată atenția către fostul mare pugilist american Roy Jones Jr, care are legături puternice cu Rusia.

„Sunt super fericit pentru că mă pot adresa tuturor în această seară. Ei bine, aproape tuturor. Există o persoană pentru care am o întrebare importantă. O persoană care a încălcat legile din Ucraina, mergând în peninsula ocupată din Crimeea traversând teritoriul Rusiei.

Acea persoană este Roy Jones. Așa că, Roy, de ce parte ești? Ești de partea agresorului sau de partea celor care își apără dreptul de a trăi. Te respect ca luptător, dar am o nelămurire referitoare la moralitatea ta”, a spus Vladimir Klitschko, citat de Mirror.

Reclamă

Ce spunea Roy Jones Jr despre Vladimir Putin, după ce a primit cetățeania rusă: „E un om de cuvânt”

Roy Jones Jr a devenit în 2015 cetățean rus, după ce Vladimir Putin i-a acceptat cererea. La vremea respectivă, legendarul boxer i-a transmis liderului de la Kremlin că vrea să își deschidă o sală de box și să demareze o afacere pe teritoriul Rusiei, iar obținerea cetățeniei i-ar facilita acest plan.

Recent, Jones Roy Jr l-a lăudat pe Vladimir Putin pentru stilul său de viață activ. Fostul campion mondial a insistat că președintele Rusiei este „un om de cuvânt”.

Reclamă 4 / 0/3

„Pescuiește, vânează, boxează, face taekwondo, aikido, lucruri pe care bărbații le iubesc. Acesta este el, este un om de cuvânt. Problema pe care o au oamenii cu el este că, dacă zice că va face ceva, nu există dubii dacă o va face sau nu.

Nu am nimic decât dragoste și respect pentru o astfel de persoană pentru că acesta este felul în care viața trebuie să fie. Asta îmi place la domnul Putin. Dacă spune că va face ceva, o va face. ‘Vrei să devii cetățean rus? Bam, pot să fac asta!’. Este atât de simplu”, a spus, în urmă cu ceva timp, Roy Jones Jr, citat de Mirror.

Vestea momentului despre Vladimir Putin

A apărut vestea momentului despre Vladimir Putin, în cea de-a 107-a zi de război în Ucraina. Liderul de la Kremlin ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă după ce s-ar fi îmbolnăvit din senin, anunţă jurnaliştii de la The Sun.

Britanicii au preluat informaţii postate, pe contul de Telegram, de o sursă de la Kremlin. Preşedintele Rusiei ar fi primit „asistenţă medicală de urgenţă”. Starea lui de sănătate s-ar fi degradat în timp ce vorbea cu şefii săi militari. În momentul în care s-a ridicat de la birou, după o conferinţă video de 90 de minute, a simţit „o ameţeală bruscă, slăbiciuni şi stare de rău!”.

Din cauza acestor probleme bruşte ar fi fost amânată transmisiunea anuală pe care o ţinea Vlad Putin cu cetăţenii de rând şi î care le răspundea întrebărilor. În mod normal era programată la sfârşitul lunii iunie sau începutul lunii iunie, dar de această dată nu a mai fost stabilită nicio dată.

Medicii l-au sfătuit să nu mai facă apariţii publice lungi, în viitorul apropiat. Putin a simţit o boală ascuţită, slăbiciune şi ameţeli în timp ce încerca să se ridice de la masă„, se anunţă pe contul de Telegram General SVR, citat de thesun.co.uk.

Totuşi, Vladimir Putin ar fi trecut peste indicaţiile primite de la medicii lui şi a avut o apariţie rară, joi, la Moscova. Li s-a adresat tinerilor antreprenori şi oamenilor de ştiinţă ruşi.

Reclamă

Ce pastile ar lua Putin

Un medic celebru a susţinut că președintele Rusiei ar lua steroizi şi de aceea a devenit atât de agresiv. David Owen, fostul ministru de externe al Marii Britanii, susține că Putin ar lua pastile folosite în general de culturiști. Totuşi, ultimele veşti ar fi că ar „suferi de o boală gravă şi că este în pragul unei căderi„.

Mai mulţi experţi au venit cu acest verdict, pentru thesun.co.uk, după ce au analizat imaginile în care Vladimir Putin pare „umflat” şi „slăbit”. Aceştia susţin că argumentele lor sunt susţinute de comportamentul avut de preşedintele Rusiei în 2022. Trecerea de la momentele în care liderul de la Kremlin călărea un cal, pe jumătate dezbrăcat, la apariţiile de acum, este una uluitoare.

Contrastul cu Vladimir Putin de acum 5 sau 10 ani – când era mult mai energic – este puternic”, a reacţionat expertul Erik Bucy, de la Universitatea Texas, pentru jurnalişitii britanici.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și