Închide meniul
Foto

Ilie Dumitrescu, apariție rară alături de fiica sa! Cât de frumoasă e fata fostului internațional

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 11:24

Ilie Dumitrescu, apariție rară alături de fiica sa! Cât de frumoasă e fata fostului internațional

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, într-un studio de televiziune / Instagram

Ilie Dumitrescu a avut o apariție rară alături de fiica sa. Iată cât de frumoasă este fata fostului mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu a împlinit vineri 54 de ani. Ilie și-a petrecut aniversarea alături de fiica sa, Mayra Daria. Cei doi au luat cina într-un restaurant de lux. Fostul fotbalist a imortalizat momentul de rețelele sociale.

Ilie Dumitrescu, apariție rară alături de fiica sa

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ilie Dumitrescu (@ilie_dumitrescu)

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori și are trei băieți, Sică, Dani și Toto, și o fată, pe Mayra Daria. Unica fiică a fostului mare fotbalist e rodul iubirii cu fostul fotomodel Letița Badea, care i-a fost soție lui Ilie în perioada 1994-2007.

Reclamă

Primii săi băieți, Sică și Dani, sunt concepuți cu prima soție, Nela, de care Ilie a divorțat în 1993.

Toto Dumitrescu: ”Tata nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!”

Fiul lui Ilie Dumitrescu a vorbit deschis despre relația pe care o avea cu tatăl său. Deși acesta a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României, niciunul dintre cei trei fii ai săi nu i-a călcat pe urme.

Toto Dumitrescu susține că Ilie Dumitrescu nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal. ”Mister” îi spunea mereu să învețe. Dumitrescu jr. a fost coleg de școală cu băiatul lui Gică Hagi, Ianis. Cei doi jucau fotbal în curtea școlii: ”Ianis era cel mai bun, eu eram praf!

Reclamă 4 / 0/3

De obicei, părinții dau copiii la sport! Eu am avut un exemplu în casă, dar nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal. Mi-a zis să învăț, să îmi văd de școală. El susține că fotbalul și performanța necesită sacrificii. Nu prea am fost pe stadion. Am făcut înot și baschet. Sică s-a dus el către fotbal. Eu nu am simțit o conexiune specială.

Și acum simt presiunea numelui de Dumitrescu. La înot eram bun. La școală, mă băgau și pe mine la fotbal. Eu am fost în școală cu Ianis Hagi, era cel mai bun din curtea școlii, la propriu. Era Ianis și restul lumii. La mine era cap de linie. Eu îi spuneam tatălui că joc și eu bine, dar eu eram praf. Nu m-a încurajat niciodată să fac fotbal”, a dezvăluit Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Ilie Dumitrescu, genial când l-a văzut pe Toto Dumitrescu la fotbal

Chiar dacă nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal, Ilie Dumitrescu l-a dus o dată pe fiul său cel mic la Sportul Studențesc. În momentul în care l-a văzut pe teren, fostul internațional a avut o replică genială. ”Mai bine te faci copil de mingi”, i-a transmis ”Mister”.

M-a dat o dată la Sportul Studențesc, dar a văzut că nu sunt ce trebuie și mi-a zis: ”Băi, băiete, poți să te faci copil de mingi! :)” Nu mi-a povestit foarte multe din cariera lui. Știu că a lipsit la finala Ligii Campionilor, dar am aflat eu după, nu că mi-a povestit el.

Nu povestește, nu se laudă cu cariera lui. Este un om modest, un om muncitor. Eu sunt convins că el are un regret mare, și-l poartă cu el și acum. Dar nu am discutat niciodată cu el despre asta”, a mai spus Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și