Închide meniul

"Vindecarea ne uimeşte!" Detalii despre starea lui Diego Maradona, la două zile după operaţia pe creier

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2020, 7:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Vindecarea ne uimeşte!" Detalii despre starea lui Diego Maradona, la două zile după operaţia pe creier

Profimediaimages

Diego Maradona se recuperează rapid după operaţia pe creier

  • Diego Maradona a fost operat pe creier
  • Maradona a împlinit recent 60 de ani

"Tocmai l-am văzut, e treaz, cu o dispoziţie foarte bună. Vindecarea ne uimeşte, acest lucru ni s-a mai întâmplat cu Diego. Dar trebuie să fim atenţi pentru că suntem încă în perioada postoperatorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este evident că nu are complicaţii neurologice. Există alţi parametri pe care aşteptăm să îi putem evalua, deoarece este încă foarte devreme, dar vindecarea este excelentă", a spus Leopoldo Luque.

Diego Maradona, operat pe creier 

Diego Maradona a fost operat pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT, efectuată chiar în ziua operaţiei. 

Reclamă

Hematomul subdural poate fi o urgenţă medicală. De obicei, este cauzat de o leziune a capului suficient de puternică pentru a sparge vasele de sânge, care pot pune presiune pe creier din cauza sângelui acumulat. Vârsta, anticoagulanţii şi abuzul de alcool pot creşte riscul.

"El Pibe D`Oro" a împlinit 60 de ani cu 6 zile în urmă, dar nu a putut sărbători alături de cei dragi, el aflându-se în izolare după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid.19. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani