Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko, anunţ terifiant. Câţi bani a pierdut Kievul în cele două luni de război: „Impactul este uriaş”

Reclamă

Publicat: 29 aprilie 2022, 22:36

Vitali Klitschko, anunţ terifiant. Câţi bani a pierdut Kievul în cele două luni de război: „Impactul este uriaş”

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Ce a cerut primarul Kievului

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko / Captură Instagram

Vitali Klitschko a scris istorie în ringul de box şi acum se luptă pentru apărarea Ucrainei. Primarul din Kiev trece prin clipe teribile încă din momentul în care Vladimir Putin a declanşat războiul. Au trecut deja 65 de zile de la începutul conflictului sângeros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joi seară au fost noi bombardamente în capitala Ucrainei, pentru prima dată de la jumătatea lunii aprilie. O rachetă a lovit etajele inferioare ale unei clădiri rezidenţiale de 25 de etaje, rănind cel puţin 10 persoane.

Vitali Klitschko a anunţat câţi bani a pierdut Kievul pe timpul războiului

Cât vă va costa să reconstruiţi Kievul?„, a fost întrebarea care i-a fost pusă lui Vitali într-o intervenţie la Bloomberg. Vitali Klitschko, din Kiev, a avut un răspuns terifiant.

Impactul din acest moment este uriaş pentru economia noastră. Sunt oameni care au rămas fără locuri de muncă. Sunt mai bine de 200 de clădiri pur şi simplu distruse. Ei au distrus toată infrastructura. Nu cred că este vorba de foarte mulţi bani ca să reconstruim clădirile, ar fi în jur de 100 de milioane de dolari americani. Dar am pierdut bani la bugetul oraşului. Credem că este vorba de 1-1.5 miliarde de dolari americani, bani care nu au mai intrat în bugetul Kievului.

V-am spus care sunt cifrele acum. Nu ştim cât va mai dura războiul şi cât va costa în următoarele luni, sau poate ani!„, a declarat Vitali Klitschko.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Fostul mare campion la categoria grea anunţă că ruşii nu au milă de civili şi că nu există nicio regulă în acest război.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poate fi comparată situaţia din Ucraina cu cea din sport. În sport există reguli clare. Dacă le încalci, vei fi descalificat. Toată lumea vede că în acest război nu există nicio regulă. Economia Ucrainei este distrusă, este o dramă uriaşă în toată ţara… pentru toţi cei 40 milioane de locuitori. Sunt milioane de refugiaţi care încearcă să îşi găsească o casă.

În fiecare zi mor oameni, civili! Acest război este fără sens, e un genocid al populaţiei din Ucraina„, a mai spus Vitali Klitschko din Kiev.

Vitali Klitschko, anunț terifiant pentru români

Vitali Klitschko i-a avertizat pe români că Vladimir Putin poate să înceapă o invazie și pe teritoriul României. Primarul din Kiev a anunțat că Ucraina e doar începutul din planul pus la cale de președintele Rusiei.

El și-a pus dorința de Paște. Fostul campion mondial la box vrea să fie pace în Europa. Acesta a făcut apel la ajutor, ca nu cumva războiul să depășească granițele Ucrainei.

Avem, cu siguranţă, nevoie de ajutorul aliaţilor şi partenerilor noştri, printre care se numără şi România. Vă rugăm să continuaţi să ne ajutaţi, în diferite etape, cu ajutor umanitarm ajutor militar şi cu sancţiuni. Cu izolarea economiei Rusiei.

Pace în Europa. Aceasta este cea mai mare şi simplă dorinţă pe care aş putea să o am. Dacă nu vom reuşi să oprim armata rusă şi războiul din Ucraina, vor bate şi la uşa voastră. Aşa cum a anunţat propaganda rusă deja, Ucraina este doar începutul”, a spus Vitali Klitschko, potrivit primatv.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și