Închide meniul

Vladimir Putin își ignoră amanta gravidă. „Se gândește la rudele sale ca la o povară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2022, 20:50

Vladimir Putin își ignoră amanta gravidă. „Se gândește la rudele sale ca la o povară!

Vladimir Putin e președintele Rusiei

Vladimir Putin, în timpul unei conferințe / Getty Images

Vladimir Putin ar fi de nerecunoscut după ce a informația că amanta sa, Alina Kabaeva, a ajuns în spațiul public. Președintele Rusiei ar fi fost surprins neplăcut de vestea că ar urma să fie tată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin ar fi evitat să se întâlnească cu amanta sa, Alina Kabaeva, după ce săptămâna trecută a apărut informația că femeia ar fi însărcinată.

Vladimir Putin o ignoră pe Alina Kabaeva

Președintele rus ar avea cel puțin doi copii cu gimnasta olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani. Conform presei din Rusia, Putin ar aștepta și al treilea copil.

Putin ar fi mai „deprimat” de când s-a aflat că Alina Kabaeva ar fi însărcinată, potrivit canalului de Telegram General SVR, citat de Daily Star.

Kabaeva și fosta soție a lui Putin, Lyudmila Ocheretnaya, au fost bănuite că vor să-i fure averea lui Vladimir Putin.

Reclamă

„Nu-i pasă de fosta lui soție, e distant de multă vreme, iar relația președintelui cu Alina Kabaeva a fost în ultimul timp greu de numit perfectă. Asta din cauza știrilor recente despre sarcina Alinei.

Putin nu s-a pregătit să devină din nou tată, iar sarcina neplanificată a lui Kabaeva l-a nedumerit mai mult decât l-a mulțumit. După ce a aflat că va mai avea un copil, practic nu a mai comunicat cu Alina, evitând întâlnirile și petrecerea timpului împreună”, anunță sursa citată.

Putin se gândește la rudele sale ca la o „povară” care „îi provoacă necazuri și neplăceri inutile”, a raportat The Mirror.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și