Închide meniul

Vladimir Putin şi-a publicat declaraţia de avere. Ce salariu are liderul de la Kremlin şi ce proprietăţi deţine

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2022, 9:14

Reclamă
Vladimir Putin şi-a publicat declaraţia de avere. Ce salariu are liderul de la Kremlin şi ce proprietăţi deţine

Vladimir Putin şi-a publicat declaraţia de avere

Profimediaimages

Administraţia de la Kremlin a publicat declaraţia de avere a lui Vladimir Putin. Cifrele sunt mult mai mici decât se estimează că ar fi averea liderului de la Kremlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confom site-ului oficial al administraţiei de la Kremlin, Vladimir Putin a avut un venit de 10.202.000 de ruble în anul 2021, echivalentul a 113.393 de euro. În declaraţia de avere a lui Vladimir Putin mai apare un apartament de 77 de metri pătraţi, dar şi un garaj de 18 metri pătraţi.

Vladimir Putin şi-a publicat declaraţia de avere

De asemenea, administraţia de la Kremlin mai susţine că Putin are două maşini: Gaz M21 și o Lada Niva cu remorcă Skif, scrie agenţia TASS, care precizează că toate aceste bunuri sunt pe teritoriul Rusiei.

În realitatea, averea lui Vladimir Putin ar fi una uriaşă. În spaţiul public au apărut informaţii că Putin ar fi unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere estimată la 200 de miliarde de dolari.

În comparaţie, Roman Abramovich, unul dintre oligarhii apropiaţi de Vladimir Putin şi scanţionaţi de Occident, are o avere de 6,9 miliarde de dolari, deşi la începutul războiului avea în conturi 15 miliarde de dolari.

Reclamă

Vladimir Putin are 3 fotbalişti preferaţi. Doar unul singur este rus

Putin a dezvăluit, în 2018, care sunt fotbaliştii săi preferaţi. Liderul de la Kremlin a pronunţat, la acel moment, 3 nume. În 2018, Rusia a găzduit Campionatul Mondial de fotbal.

Putin a indicat 3 nume de fotbalişti legendari. Doar unul dintre aceştia este rus. Pele, Maradona şi Lev Yashin, singurul portar care a câştigat Balonul de Aur, sunt jucătorii preferaţi ai lui Vladimir Putin, conform unei declaraţii făcute în 2018, conform celor de la TASS.

Singurul om care îl poate convinge pe  Putin să oprească războiul din Ucraina. ”Toată lumea îl ascultă”

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți și a luat alte zeci de mii. Vitali Klitschko e pregătit să facă orice ca să-și salveze țara de rachetele lui Putin. Fostul campion mondial la box vrea să-l aducă în Kiev pe Papa Francisc.

Reclamă 4 / 0/3

Vitali Klitschko e sigur că o vizită a Papei la Kiev i-ar determina pe ruși să oprească atacul și ar aduce pacea în Ucraina. Klitschko crede că până și Putin ar asculta îndrumarea lui Papa Francisc.

„L-am invitat deja pe Papă aici. I-am trimis o scrisoare. Ar fi un semnal foarte puternic, dacă l-am avea aici. Ar fi o vizită foarte importantă, plină de simbolism, și cred că ar aduce pacea la noi în țară. Figura Papei este o figură internațională. Dacă Papa vine aici, în Kiev, ar fi o vizită simbolică și cred că asta ar aduce pacea în Ucraina, pentru că toată lumea îl privește pe Papă, toată lumea îl ascultă.

Ar fi minunat să-l avem aici. Am primit informații că încearcă să-și găsească o dată pentru a veni aici. Dacă se întâmplă asta, am fi onorați să-l primim pe Papă, pentru a aduce pacea în Europa. Să nu uităm că acesta este cel mai mare război din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace.”, a afirmat Vitali Klitschko, pentru tg24sky.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și