Închide meniul
Foto

Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani. Ce l-a anunţat amanta cu 30 de ani mai tânără. Vestea momentului, care l-a înfuriat pe liderul de la Kremlin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 9:13

Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani. Ce l-a anunţat amanta cu 30 de ani mai tânără. Vestea momentului, care l-a înfuriat pe liderul de la Kremlin

Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani

Vladimir Putin, în timpul unei conferințe / Profimediaimages

Vladimir Putin va mai avea un copil, chiar dacă pe 7 octombrie împlineşte 70 de ani. Preşedintele Rusiei a primit veşti de ultimă oră de la amanta lui. Fosta gimnastă, Alina Kabaeva, este însărcinată şi îi va dărui încă un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul de la Kremlin a aflat că fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică este însărcinată chiar în momentul în care pregătea parada de 9 mai. Kabaeva ar mai avea doi copii cu Putin, dar relaţia lor a fost ţinută mereu asunsă.

Vladimir Putin va mai avea un copil la 70 ani

Vestea l-a înfuriat pe cel care a declanşat războiul din Ucraina. Acesta şi-ar fi ieşit din minţi şi s-ar fi plâns deja că are „prea mulţi copii”, chiar dacă numărul lor nu se cunoaşte cu exactitate. Într-o postare de pe Telegram, făcută de persoane din interiorul Kremlinului şi citată de thesun.co.uk, au apărut noi detalii despre Kabaeva. Femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât Vladimir Putin l-a anunţat sexul copilului.

Am spus deja că Alina Kabaeva, iubita preşedintelui Rusiei, este însărcinată. Ieri a devenit cunoscut sexul copilului. Este vorba de o fată. Vestea nu i-a plăcut deloc viitorului tată, care a spus că are deja destui copii şi cu atât mai mult fiice„, anunţă sursa citată.

Alina Kabaeva are 39 de ani şi este cu 30 de ani mai tânără decât preşedintele Rusiei. Jurnaliştii de la dailymail.co.uk anunţă că au primit confirmări de la sursele lor că fosta gimnastă are „doi copii secreţi” cu Putin. Primul băiat ar fi fost născut în Elveţia, în 2015. Al doilea s-a născut patru ani mai târziu, la Moscova.

Reclamă

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și