Închide meniul
Foto

„Wow, cât de frumoasă eşti!” Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a întors toate privirile cu o ţinută sumară

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 19:39

Reclamă
„Wow, cât de frumoasă eşti!” Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a întors toate privirile cu o ţinută sumară

Sarah Dumitrescu, apariţie fabuloasă

Colaj Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a întors toate privirile cu o ţinută sumară. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a avut o apariţie fabuloasă, iar fanii au fost în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu s-a distrat pe cinste cu prietenii pe litoral, însă ţinută elegantă şi provocatoare a atras toate privirile. Sarah Dumitrescu a avut o apariţie extrem de sexy, iar fanii au reacţionat imediat.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a întors toate privirile cu o ţinută sumară

Sarah Dumitrescu a avut o apariţie uimitoare pe litoral. „Wow, cât de frumoasă eşti„, „Frumoasă şi cu clasă” sau „Arăţi incredibil” au fost doar câteva dintre mesajele primite de Sarah Dumitrescu din partea fanilor. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE CU SARAH DUMITRESCU ÎN GALERIA FOTO)

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de fiţe din Mamaia. Potrivit cancan.ro, Sarah Dumitrescu a fost interzisă în club fiindcă nu respecta dress code-ul din acea seară.

Sursa citată notează că în acea seară toţi participanţii la petrecerea din club trebuiau să poarte alb. Sarah Dumitrescu avea un top alb, dar a ales şi un compleu bleu, iar bodyguarzii nu au lăsat-o să pătrundă în club.

Reclamă

Publicaţia citată mai informează că Sarah Dumitrescu a dat câteva telefoane după ce nu i-a fost permis accesul în club, iar, în cele din urmă, a putut intra.

Ea a petrecut însă minute bune în afara clubului de fiţe din Mamaia, fiind protagonista unor momente stânjenitoare.

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a creat o adevărată isterie printre fanii din Congo. Atmosfera a devenit electrizantă în momentul în care fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a dat jos tricoul şi l-a aruncat în tribune. Fanii s-au bătut pe el şi au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru poze.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram. „Sunt cea mai mândră mamă din univers!”, a scris agentul de jucători.

Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p”, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și