Închide meniul
Foto

„Wow!” Reacţie incredibilă în direct, în momentul în care Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori a rămas însărcinată

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2022, 18:39

„Wow!” Reacţie incredibilă în direct, în momentul în care Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori a rămas însărcinată

Instagram Daniela Crudu

Daniela Crudu a fost într-o relaţie cu Mihai Costea

Reacţie incredibilă în direct, în momentul în care Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori a rămas însărcinată. Daniela Crudu a anunţat, în această săptămână, că este însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniela Crudu a dezvăluit, în direct la TV, că este pentru prima dată când a rămas însărcinată. Afirmaţia a provocat o reacţie plină de uimire a prezentoarei.

Reacţie incredibilă în direct, în momentul în care Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori a rămas însărcinată

E prima dată când am rămas însărcinată. S-a întâmplat„, a spus Daniela Crudu la Antena Stars, care a provocat o reacţie genială din partea jurnalistei cu care dialoga: „Wow„.

Daniela Crudu a anunţat că este însărcinată

Daniela Crudu a făcut un anunţ uriaş în această săptămână. Aceasta a spus că este însărcinată.

Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.

Reclamă

Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Mihai Costea, despre relaţia cu Daniela Crudu: „Nu era o relaţie nocturnă!”

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a rupt tăcerea despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Atacantul de 34 de ani nu a confimat în perioada petrecută la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor era sigur că de vină era chiar femeia cu care era într-o relaţie.

Latifundiarul din Pipera s-a opus relaţiei şi a izbucnit în momentul în care ar fi aflat că „Nilă” a fugit din cantonament pentru a se vedea cu „Cruduţa”. Incidentul ar fi avut loc în 2012, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra. Aceştia şi-ar fi petrecut noaptea la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Costea neagă că ar fi avut o „relaţie nocturnă” cu Daniela Crudu şi că ar fi fugit din cantonament. „Nilă” s-a despărţit, după patru ani, de vedeta care arată uimitor şi acum (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

„Era o relaţie ca la oricare alţi doi oameni”

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea.

Reclamă
Recomandări
  • Reacţie incredibilă în direct, în momentul în care Daniela Crudu a dezvăluit de câte ori a rămas însărcinată
  • Daniela Crudu va deveni mamă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și