Închide meniul
Foto

„Zici că e fecior!” Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc: „Nu poți să faci copii pe unde poți și să te ascunzi!”

Publicat: 20 martie 2022, 23:04

Reclamă
„Zici că e fecior!” Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc: „Nu poți să faci copii pe unde poți și să te ascunzi!”

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc

Instagram

E scandal în toată regula între Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. S-au adus acuze dure şi fiecare dintre ei îşi va căuta dreptatea în faţa judecătorilor. Recent, celebra impresara l-a făcut din nou praf pe antrenorul de 46 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a răbufnit în momentul în care a vorbit cu Reghe şi l-a pus la zid pe antrenor, pe care l-a acuzat că nu vrea să îşi vadă copiii din cauza amantei Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc

„Reghe e istorie și e o parte a istoriei întunecată, așa vreau să și rămână. Undeva acolo departe, eu am spus întotdeauna, noi îl păstrăm în inima noastră pe Reghe pe care noi l-am cunoscut, omul acela demn, care stătea numai în picioare, cu capul sus, nu îndrăznea nimeni să se uite la el.  Mereu ziceam, când se uită cu ochii ăia albaștri, îngheață toată lumea. Au înghețat până au venit căldurile și au dezghețat apele.

M-a deranjat foarte tare în toată perioada asta că nu așteptam recunoștință, e greu să fii recunoscător, să ai suflet mare să știi când trebuie să mulțumești, să lași capul jos, că ai greșit. Când construiești un imperiu nu poți să te duci să faci copii pe unde poți, să te ascunzi, să te înjure amantele, să îți trimită mail-uri de bătaie de joc, să primească și copiii. Tu să stai, să fii mândru, să nu îți vezi copiii, să nu ai nicio treabă, zici că nu a avut niciodată familie și e fecior”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fiţă cu Adiţă.

Anamaria Prodan a anunţat cum face avere şi de ce nu ar putea munci în România

Anamaria Prodan are o avere uriaşă, chiar dacă l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că a transferat banii din conturile comune în cel al amantei Corina Caciuc. Agentul de jucători ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români şi ar deţine între 40 şi 60 de milioane de euro. Vedeta de 49 de ani face afaceri în Dubai şi anunţă nu este dispusă să revină şi să lucreze în România.

Reclamă

„Nu am foarte mult timp să stau cu ei. Le-am explicat, aşa cum a făcut-o cu mine mama mea, că nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Dacă stau acasă şi muncesc de la 9 la 5 am un salariu de 1.000-2.000 de euro sau cât e în România şi nu putem să ne permitem nimic.

Dar aşa stăm împreună. Ori dacă fac cum fac eu sacrificii, cum şi mama mea a făcut pentru mine, dispare timpul. În ultima perioadă am dormit maximum două ore pe noapte„, a declarat Anamaria Prodan pentru Fiţă cu Adiţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și