Închide meniul

A murit Hugo Maradona, fratele mai mic al lui Diego Maradona. A suferit un stop cardiac, în Napoli

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 14:37

A murit Hugo Maradona, fratele mai mic al lui Diego Maradona. A suferit un stop cardiac, în Napoli

A murit Hugo Maradona, fratele mai mic al lui Diego Maradona

Profimediaimages

Cel poreclit „Turco” s-a prăbuşit în locuinţa din Napoli unde trăia în ultimii 8 ani. Hugo a avut o relaţie extrem de apropiată cu Diego Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A murit Hugo Maradona, fratele mai mic al lui Diego Maradona

„Fratele meu este un marţian. Este cel mai bun prieten al meu, cel mai bun frate, ne aduce tot ce avem nevoie”, spunea Hugo, într-un interviu acordat pe vremea când avea doar 10 ani.

Hugo a jucat şi el fotbal, dar nu s-a ridicat la nivelul celebrului său frate. Club Parque, Gimnasia y Esgrima de Vélez Sarsfield şi Argentinos Juniors sunt cele mai cunoscute echipe pentru care acesta a evoluat.

Mesajul lui Hugo pentru Diego Maradona la un an de la moartea lui El Pibe D’Oro

În toamna aceasta, la un an de la moartea lui Diego Maradona, Hugo a oferit un interviu, în Napoli, în care a vorbit despre iubitul său frate. „A fost o zi dificilă, cea în care a murit Diego. Trebuie să ne amintim cu bucurie de el.

Ne dorim ca această zi să treacă repede. Mii de amintiri îţi trec prin minte şi este foarte greu. Am promis că nu voi plânge, dar este extrem de dificil”, spunea „Turcul”, cu câteva luni în urmă.

Reclamă

Casa părinţilor lui Diego Maradona şi alte bunuri de colecţie, scoase la licitaţie

Casa părinţilor lui Diego Maradona, două automobile BMW şi o scrisoare de la Fidel Castro au fost scoase la licitaţie pentru a putea fi plătite datoriile acumulate de fostul jucător argentinian, decedat anul trecut la 60 de ani.

Decizia acestei licitaţii a fost luată de judecătoarea Luciana Tedesco. Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, au fost excluse de la licitaţie.

Scrisoarea semnată de Fidel Castro este o dovadă a prieteniei dintre fostul lider cubanez şi Maradona şi a fost primită când fostul fotbalist se afla în Insulele Caraibe, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri..

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre automobilele BMW are pe parbriz semnătura lui Maradona şi preţul de pornire la licitaţie este de 165.000 de dolari. Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Recomandări
  • Hugo Maradona avea 52 de ani
  • Fratele lui Diego Maradona a suferit un stop cardiac

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și