Închide meniul

A murit prietenul lui Ion Țiriac! Miliardarul român, acuzat că nu va merge la înmormântare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2023, 18:50

A murit prietenul lui Ion Țiriac! Miliardarul român, acuzat că nu va merge la înmormântare

Ion Țiriac a iubit-o enorm pe Sophie Ayad

A murit Doru Pandrea, prietenul lui Ion Țiriac! Pandrea a fost unul dintre cele mai răsunătoare personaje din schiul românesc. El a fost campion național alpin și, ulterior, ca antrenor, a învățat o mulțime de oameni să se descurce în sportul respectiv. Printre elevii săi s-a numărat și Ion Țiriac. Miliardarul român a apelat la serviciile lui Doru Pandrea pentru a învăța să schieze, în urmă cu peste 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre momentul respectiv a povestit Jordan Mircea Herford, muzician și apropiat al regretatului Doru Pandrea. Tot Herford a fost cel care a oferit vestea tragică a decesului lui Pandrea. “Rămâi cu bine dragă prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis muzicianul.

A murit prietenul lui Ion Țiriac! Miliardarul român, acuzat că nu va merge la înmormântare

Jordan Mircea Herford i-a scris o scrisoare de rămas bun lui Doru Pandrea, în care a vorbit și despre ziua în care fostul campion la schi l-a luat sub aripa sa pe Ion Țiriac. Acțiune avea loc în anul 1978.

“În luna lui februarie sau martie, m-a luat pe sus, pe munte ca să-mi dea lecții de schi, împreună cu Ion Țiriac, în acele vremuri prieten foarte bun cu Doru Pandrea și care, incredibil, habar nu avea ca să schieze!”, a povestit Herford, pe contul de Facebook, citat de evz.ro.

Muzicianul nu s-a oprit aici și a aruncat “săgeți” către Ion Țiriac. Acesta l-a acuzat pe fostul mare jucător de tenis că nu își va rupe din timp pentru a participa la înmormântarea prietenului său, Doru Pandrea.

Reclamă

“Să nu-ți faci gânduri că ‘prietenul’ tău Ion Țiriac va vărsa o lacrimă sau îți va da un ajutor la înmormântarea ta! Zgârcenia lui proverbială va rămâne aceeași! Iar timp ca să vină la înmormântarea ta, nici atât!”, a mai scris Herford.

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei. Afaceristul român a fost abordat de Novak Djokovic, care a vrut să cumpere licența turneului de la Belgrad. Dar Țiriac nu a vrut nici în ruptul capului să audă de tranzacție.

Djokovic a dezvăluit că a purtat negocieri cu Ion Țiriac, dar nu a reușit să-l înduplece pe miliardarul român.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi.

Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennis Masters.

Ion Țiriac a motivat decizia de a-l refuza pe Novak Djokovic prin faptul că planuiește să readucă turneul din Belgrad în România.

„Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024.

Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a spus Ion Țiriac.

Recomandări
  • A murit prietenul lui Ion Țiriac! Miliardarul român, acuzat că nu va merge la înmormântare

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și