Închide meniul

Ion Ţiriac s-a mutat din România. Dezvăluiri despre pasiunea sângeroasă pe care o are: „E un drog pentru mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 18:53

Ion Ţiriac s-a mutat din România. Dezvăluiri despre pasiunea sângeroasă pe care o are: „E un drog pentru mine!

Ion Țiriac s-a mutat din România. Dezvăluiri despre pasiunea sângeroasă pe care o are

Ion Ţiriac s-a mutat în resortul său din Africa / Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via Hepta

Ion Ţiriac s-a mutat din România și a făcut dezvăluiri despre pasiunea sângeroasă pe care o are. Al doilea cel mai bogat român este un împătimit al vânătorii. A recunoscut că a pus pușca în mână, pentru prima dată, chiar înainte de a deveni major.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea pasiune l-a costat o avere pe Ion Țiriac. Pe durata pandemiei, miliardarul român și-a cumpărat un domeniu de senzație în „inima” Africii, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. A plătit și alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

Ion Țiriac s-a mutat din România. Ce a spus despre pasiunea sângeroasă pe care o are

În Namibia, Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.
Ion Țiriac a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa.

Eram tinerel, din întâmplare, Costică Năstase când nu s-a prezentat o dată să joace cu dumnealui, m-au luat pe mine, m-au sculat, eu eram la Steaua pe vremea aia, așa, și să joc cu dumnealui, mă ducea vineri seara la Brașov, că familia mea era la Brașov, și duminică, atunci când se întorcea, mă întorcea și pe mine cu mașina. Și pe urmă m-am dus la o vânătoare, două trei, pe urmă am luat și pușca în mână, la 16-17 ani, și am devenit mare pasionat. O am și acum.

Africa pentru mine este un mit, e un drog Africa pentru mine. Cred că am peste 50 de safariuri în Africa. Acum locuiesc în Africa, în Namibia, am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult„, a declarat Ion Țiriac pentru cancan.ro.

Reclamă

Țiriac organiza tradiționala vânătoare de mistreți pe fondul său de 1.100 de hectare de la Balc. În ultimele două decenii, mulți dintre miliardarii lumii au fost invitații lui Ion Țiriac și au venit în România. Țiriac mai are un fond de vântăroare și în Ersig, în județul Caraș Severin, întins pe 700 de hectare.

Ion Țiriac a dezvăluit ce proiect măreț are în Africa

Fostul mare jucător de tenis a sărit în ajutorul copiilor defavorizați din Africa, iar acum a anunțat că se află în căutarea unei profesoare care să le predea micuților.

Omul de afaceri român își dorește să găsească persoana potrivită care să se ocupe de copiii de la grădinița finanțată de el.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus, anul trecut, Ion Țiriac.

Ce avere are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și