Închide meniul
Foto

Accident cumplit provocat de iubita lui Ianis Hagi în Glasgow. Elena Tănase a fost pusă sub acuzare de poliţişti! Anunţul scoţienilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 22:23

Accident cumplit provocat de iubita lui Ianis Hagi în Glasgow. Elena Tănase a fost pusă sub acuzare de poliţişti! Anunţul scoţienilor

Accident cumplit provocat de iubita lui Ianis Hagi în Glasgow

Profimediaimages

Elena Tănase, prietena fotbalistului Ianis Hagi, a fost pusă sub acuzare de poliţişti după ce ar fi provocat un accident cu implicarea a patru maşini, în urma căruia o tânără a ajuns la spital, informează The Scottish Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accident cumplit provocat de iubita lui Ianis Hagi în Glasgow

Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare, potrivit sursei citate, care aparţinea mijlocaşului, pe autostrada M8 în Glasgow, când s-a întâmplat accidentul.

O tânără de 19 ani a avut nevoie tratament la spital pentru rănile suferite în urma accidentului. Poliţia a confirmat că a fost chemată la un accident lângă ieşirea Dumbreck de pe M8, anunţă news.ro.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere„, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Ianis Hagi, fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, evoluează la Glasgow Rangers din februarie 2020.

Reclamă

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, este o superbă domnişoară de 22 de ani care locuieşte în Constanţa, acolo unde a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. La rândul ei, Elena provine dintr-o familie înstărită. Tătăl fetei este un prosper om de afaceri din Constanţa, astfel că ipoteza unui interes financiar ascuns al fetei este exclus.

Lui Gică Hagi i-a plăcut de fată şi a acceptat imediat relaţia pe care fiul său o are cu Elena. De altfel, relaţia dintre Ianis Hagi şi Elena este susţinută de ambele familii.

De altfel, Elena Tănase nu ezită să meargă în vizită la iubitul său, semn că fata este şi pe placul lui Gică Hagi. Până la finalizarea studiilor, Elena se împarte între şcoală şi relaţia cu fiul lui Gică Hagi. Ianis Hagi a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Fostbalistul a vorbit despre viaţa personală

Ianis Hagi a vorbit pentru prima dată de viaţa personală. Fiul lui Gică Hagi a recunoscut că se înţelege perfect cu iubita sa.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și