Închide meniul

“Acoperișul e din aur!” Suma uriașă pe care Gigi Becali a cheltuit-o pentru acoperișul bisericii pe care a construit-o în curtea bazei din Berceni a FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 16:41

“Acoperișul e din aur!” Suma uriașă pe care Gigi Becali a cheltuit-o pentru acoperișul bisericii pe care a construit-o în curtea bazei din Berceni a FCSB

Gigi Becali, confesiuni dureroase

Gigi Becali, Hepta

Becali a mai spus că acoperișul bisericii din curtea bazei de antrenament a celor de la FCSB este din aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma uriașă cheltuită de Gigi Becali pentru biserica din Berceni

M-a costat 100 de mii numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată. Mai am să pun catapeteasma. Păi și biserica asta din Pipera pe care o fac mă costă 1 milion de euro acoperișul. 

E din aur. Din Ucraina iau acoperișul. Fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să pot să fac mai mult. Supăr pe cineva? Fac biserici și mănăstiri”, a spus Gigi Becali pentru realitateasportivă.net.

Gigi Becali nu glumeşte! „Vreau să mă călugăresc, dar trebuie să am acordul familiei”

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească. „Este greu, dar nu imposibil”, a anunțat milionarul care asigură că i-a lăsat mână liberă lui Edi Iordănescu la vicecampioana României.

Becali vrea să se retragă de tot din viaţa publică şi nu glumeşte când spune că vrea să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, pentru moment, familia nu îl susţine în această privinţă.

Reclamă

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. Săptămâna trecută, la sfinţirea acesteia, au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și