Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Actriţa principală din „Lia”, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Ana Bodea tenismenei: „Îmi pare foarte rău”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 12:36 / Actualizat: 28 septembrie 2023, 13:41

Reclamă
Actriţa principală din „Lia, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Ana Bodea tenismenei: „Îmi pare foarte rău

Actriţa principală din "Lia", mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Ana Bodea la AS.ro LIVE / captura AntenaSport

Actriţa principală din „Lia”, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Ana Bodea a spus că regretă ce i s-a întâmplat tenismenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bodea s-a pus în locul Simonei Halep şi a subliniat că este convinsă că tenismena îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren.

Actriţa principală din „Lia”, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Nu ştiu foarte multe detalii şi nu aş vrea să intru într-un subiect pe care nu îl cunosc. Eu nu pot decât să îmi imaginez ce e în inima ei. Ca orice sportiv de performanţă, care a făcut asta mult timp şi a muncit foarte mult pentru asta, îşi doreşte să facă asta în continuare.

Îmi pare foarte rău pentru ce i s-a întâmplat”, a declarat Ana Bodea la AS.ro LIVE.

Ana Bodea a făcut balet de performanţă

Ana Bodea a fost balerină de performanţă până să devină actriţă. Interpreta rolului principal din „Lia” a povestit cum a ajuns să facă balet şi cum i-a plăcut atât de mult încât să se gândească să facă o carieră în balet. Ulterior a ales actoria în detrimentul baletului.

Reclamă

La început făceam balet de două ori pe săptămână, nu aveam un program foarte încărcat, îmi plăcea foarte mult, dar nu îmi doream să devin balerină. Voiam să devin medic veterinar, aveam alte planuri.

Cu timpul am început să depun din ce în ce mai multă muncă şi automat mi-a plăcut din ce în ce mai mult.

Pe la 10-11 ani profesoara mea de balet i-a chemat pe părinţii mei şi le-a spus să se gândească dacă nu cumva vor să fac balet de performanţă. Ei m-au întrebat pe mine, nu voiam, repet, să fac balet de performanţă, dar am spus ‘Da’”, a mărturisit Ana Bodea în emisiunea prezentată de Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bodea făcea 5-6 ore de balet în fiecare zi.

„Mă bucur că pot să încerc lucruri noi în fiecare zi”

Ana Bodea este încântată să joace rolul principal în serialul „Lia”, transmis pe Antena 1.

E minunat la filmări. Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru că sunt puţini actori care termină facultatea şi ajung să joace într-un proiect atât de mare. Rolul mi se pare foarte potrivit pentru mine şi foarte potrivit pentru primii paşi în cariera asta. Suntem deja la sezonul al doilea şi personajul meu trece prin foarte multe schimbări şi e foarte dinamic. Mă bucur că pot să mă joc şi să încerc lucruri noi în fiecare zi”, a mai declarat Ana Bodea pentru AS.ro.

Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou! Ce s-a întâmplat chiar de ziua tenismenei

Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou! Antrenorul francez a postat un mesaj de „La mulţi ani!” în ziua în care Simona Halep a împlinit 32 de ani, dar românca nu l-a distribuit pe pagina ei de Instagram.

În timp ce alte mesaje de „La mulţi ani!” pentru tenismena din România au apărut pe Story-ul dublei câştigătoare de Grand Slam, cel al lui Patrick Mouratoglou a fost complet ignorat.

„La mulţi ani, campioană incredibilă”, i-a transmis Mouratoglou Simonei Halep. Mesajul a rămas fără răspuns din partea Simonei Halep.

Bogdan Stelea: „Pentru mine e elocventă prima declaraţie a ei, în care a zis că s-a simţit trădată”

Bogdan Stelea e convins că Simona Halep nu s-a dopat intenţionat. Fostul portar al naţionalei a susţinut-o publict pe româncă după ce aceasta a fost suspendată 4 ani din competiţii.

Reclamă

”Încă de la început e clar că nu a știut ce a luat. (n.r. nu crezi ceea ce spune ITIA?) Eu nu cred că s-a dopat intenționat. Pentru mine e elocventă prima declarație pe care a dat-o, în momentul în care a zis că s-a simțit trădată. 

Declarația respectivă a dat-o la cald, pentru că nu se aștepta, sub nicio formă la așa ceva. Aceea a fost declarația care m-a făcut să mă gândesc că nu a știut ce se întâmplă cu ea.

După aceea s-a oprit, pentru că sunt convins că s-au făcut presiuni asupra ei și, după cum o cunosc, făcând parte dintr-o echipă, a zis să nu facă anumite lucruri să-i pună într-o lumină proastă.

Ei probabil că i-au dat garanții (n.r. oamenii din staff-ul Simonei Halep) că o să se rezolve în vreun fel. 

Eu cred că produsul respectiv a apărut ulterior. L-au găsit ca o scuză pentru ce i-au dat.

(n.r. i-au dat această substanță să o dopeze pe Simona Halep?) Probabil. I-au dat anumite lucruri pe care le-a luat, fără să știe, și după aceea au încercat să găsească o scuză pentru produsul respectiv, a declarat Bogdan Stelea pentru digisport.ro.

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și