Închide meniul

Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou! Ce s-a întâmplat chiar de ziua tenismenei

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 11:50

Reclamă
Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou! Ce s-a întâmplat chiar de ziua tenismenei

Image: 716843954, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}, {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}, {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}, {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}, {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}, {3C8D3A55-9264-4EFD-9217-28EE7524999D}., Model Release: no

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia Images

Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou! Antrenorul francez a postat un mesaj de „La mulţi ani!” în ziua în care Simona Halep a împlinit 32 de ani, dar românca nu l-a distribuit pe pagina ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce alte mesaje de „La mulţi ani!” pentru tenismena din România au apărut pe Story-ul dublei câştigătoare de Grand Slam, cel al lui Patrick Mouratoglou a fost complet ignorat.

Gestul care trădează ruptura dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou!

„La mulţi ani, campioană incredibilă”, i-a transmis Mouratoglou Simonei Halep. Mesajul a rămas fără răspuns din partea Simonei Halep.

Halep a evitat să vorbească despre Patrick Mouratoglou şi staff-ul acestuia după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Într-un mesaj din octombrie 2022 Simona Halep a transmis un mesaj în care spunea „Mă simt trădată”, fără să spună la ce sau la cine se referea.

Reclamă

Bogdan Stelea s-a referit la acea declaraţie a Simonei Halep, într-o intervenţie pe care a făcut-o la mijlocul lunii septembrie.

Mesajul postat de PAtrick Mouratoglou de ziua Simonei Halep
Mesajul postat de PAtrick Mouratoglou de ziua Simonei Halep

Bogdan Stelea: „Pentru mine e elocventă prima declaraţie a ei, în care a zis că s-a simţit trădată”

Bogdan Stelea e convins că Simona Halep nu s-a dopat intenţionat. Fostul portar al naţionalei a susţinut-o publict pe româncă după ce aceasta a fost suspendată 4 ani din competiţii.

”Încă de la început e clar că nu a știut ce a luat. (n.r. nu crezi ceea ce spune ITIA?) Eu nu cred că s-a dopat intenționat. Pentru mine e elocventă prima declarație pe care a dat-o, în momentul în care a zis că s-a simțit trădată. 

Reclamă 4 / 0/3

Declarația respectivă a dat-o la cald, pentru că nu se aștepta, sub nicio formă la așa ceva. Aceea a fost declarația care m-a făcut să mă gândesc că nu a știut ce se întâmplă cu ea.

După aceea s-a oprit, pentru că sunt convins că s-au făcut presiuni asupra ei și, după cum o cunosc, făcând parte dintr-o echipă, a zis să nu facă anumite lucruri să-i pună într-o lumină proastă.

Ei probabil că i-au dat garanții (n.r. oamenii din staff-ul Simonei Halep) că o să se rezolve în vreun fel. 

Eu cred că produsul respectiv a apărut ulterior. L-au găsit ca o scuză pentru ce i-au dat.

(n.r. i-au dat această substanță să o dopeze pe Simona Halep?) Probabil. I-au dat anumite lucruri pe care le-a luat, fără să știe, și după aceea au încercat să găsească o scuză pentru produsul respectiv, a declarat Bogdan Stelea pentru digisport.ro.

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată. Ce au putut spune canadienii

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată a venit. Canadienii au dezmințit informația că ar fi fost trimiși la tribunal, iar unul dintre acționari a vorbit despre subiectul anului în sportul românesc.

Konstantino Koveos este unul dintre acționarii firmei Quantum Nutrition Inc, care produs suplimentul Keto MCT, despre care Simona susține că este sursa apariției roxadustatului în corpul său.

Reclamă

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog chiar la Ontario cu Koveos, care susține că firma sa nu a fost trimisă în judecată. ”E fals”, a fost răspunsul ferm al omul de afaceri cu origini grecești.

Unul dintre acţionarii companiei care produce suplimentul pe care l-a luat Halep neagă că firma a fost dată în judecată de româncă

”Sigur. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea.

E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România. Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei.

Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a spus Kostas Koveos, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și